Αιμιλία Υψηλάντη για τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης της: «Υπάρχουν στιγμές που δε μπορώ να παρηγορηθώ»
14:20 - 17/05/2023
Στον καναπέ του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάθισε το μεσημέρι της Τετάρτης η Αιμιλία Υψηλάντη. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε στη Μπέττυ […]
The post Αιμιλία Υψηλάντη για τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης της: «Υπάρχουν στιγμές που δε μπορώ να παρηγορηθώ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αιμιλία Υψηλάντη: Συγκινεί μιλώντας για τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης της
Η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε για τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης της τον περασμένο ΝοέμβριοΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑιμιλία Υψηλάντη: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της κόρης της – «Προσπαθείς να παρηγορηθείς με διάφορους τρόπους»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Αιμιλία Υψηλάντη την Τετάρτη 17/5. Η σπουδαία ηθοποιός,
To άρθρο Αιμιλία Υψηλάντη: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της κόρης της – «Προσπαθείς να παρηγορηθείς με διάφορους τρόπους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑιμιλία Υψηλάντη: Συγκινεί με όσα είπε για τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης της
Αιμιλία Υψηλάντη: «Η εγγονή μου είναι ένα δώρο που μου έδωσε η κόρη μου, είναι πολύ σημαντική για εμένα» (ΒΙΝΤΕΟ)
Διαβάστε το στο neolaia.grΑιμιλία Υψηλάντη: Συγκινεί για τον θάνατο της κόρης της – “Πολλές φορές φωνάζω την εγγονή μου με το όνομά της”
Η Αιμιλία Υψηλάντη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον αιφνίδιο θάνατο της κόρης της Μαρίνας, που έφυγε από τη ζωή πριν από έξι μήνες. “Για τον άνθρωπο που μένει πίσω τα πράγματα είναι πολύ κουραστικά. Πιέζεις τον εαυτό σου για να αντεπεξέλθεις στην δουλειά μετά από αυτό. […]
The post Αιμιλία Υψηλάντη: Συγκινεί για τον θάνατο της κόρης της – “Πολλές φορές φωνάζω την εγγονή μου με το όνομά της” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr