Νόνη Δούνια: «Αυτές τις δέκα μέρες έχω κλάψει πάρα πολύ – Είναι πολλά αυτά που μου έχουν συμβεί»

14:20 - 17/05/2023

Για την πορεία της στην πολιτική, αλλά και την υποψηφιότητά της για στις εκλογές 2023 με To άρθρο Νόνη Δούνια: «Αυτές τις δέκα μέρες έχω κλάψει πάρα πολύ – Είναι πολλά αυτά που μου έχουν συμβεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νόνη Δούνια: «Αυτές τις δέκα μέρες έχω κλάψει πάρα πολύ. Είναι πολλά αυτά που μου έχουν συμβεί…»

Η Νόνη Δούνια κατεβαίνει για ακόμα μια φορά στις εκλογές ως υποψήφια βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιώς και Νήσων και σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον ρόλο της στην πολιτική ενώ αποκάλυψε όσα της έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια. «Έχω δείξει ότι μπορώ να ανταπεξέλθω και σε αυτόν τον ρόλο. Δεν έχω μπει ποτέ στη […] The post Νόνη Δούνια: «Αυτές τις δέκα μέρες έχω κλάψει πάρα πολύ. Είναι πολλά αυτά που μου έχουν συμβεί…» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»