Ελένη Χατζίδου για Ελισάβετ Σπανού: «Σιγά μην της ζητήσουμε και την άδεια»

11:56 - 17/05/2023

Τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και της Ελισάβετ Σπανού σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star. […] The post Ελένη Χατζίδου για Ελισάβετ Σπανού: «Σιγά μην της ζητήσουμε και την άδεια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έξαλλη η Ελένη Χατζίδου: «Σιγά μην της πάρει και την άδεια!»

Τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και της Ελισάβετ Σπανού σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star...

Διαβάστε το στο Zougla

Έξαλλη η Ελένη Χατζίδου: «Σιγά μην της πάρει και την άδεια!»

Τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και της Ελισάβετ Σπανού σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star. Οι δύο πρώην παίκτριες του Survivor ρωτήθηκαν για τον πρόσφατο χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα, απαντώντας με ιδιαίτερα καυστικά σχόλια κατά της πρώτης. «Κατ’ αρχάς, έχω μία τεράστια απορία: γιατί ρωτήθηκαν η […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κατερίνα Στανίση: «Όταν τραγουδάω Καζαντζίδη σφίγγεται η καρδιά μου, έχω αυτό το βάρος¨»

Σταύρος Σβήγκος: «Με την Ελένη πήραμε διαφορετικούς δρόμους, αλλά παραμένουμε οικογένεια»

Νέα αλλαγή αποφάσισε το Mega – Ποια εκπομπή μειώνεται περαιτέρω σε διάρκεια;

Ιωάννα Παππά: Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε 14 χρόνια από την τηλεόραση

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στο πρώτο ραντεβού με τον άντρα μου ντύθηκα σαν λατέρνα, για να με πάει στα Πετράλωνα»

Ο Αντώνης Κανάκης φέρνει τα πάνω κάτω με το Ράδιο Αρβύλα – Η επιστολή που ανατρέπει τα πάντα