Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη»
11:10 - 17/05/2023
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» η Άριελ Κωνσταντινίδη. Αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρθηκε στη μητρότητα, αλλά και το […]
The post Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άριελ Κωνσταντινίδη για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη»
Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στην κάμερα...
Διαβάστε το στο ZouglaΆριελ Κωνσταντινίδη: «Με σκλάβωσε ο δεσμός με την Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δεν είχα δική μου ταυτότητα»
Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε για τη μητρότητα και τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Διαβάστε το στο in.grΆριελ Κωνσταντινίδη: Και η μητέρα μου και η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελαν αυτόφωτη και επιτυχημένη
Ο ερχομός των παιδιών της, η εγκυμοσύνη μετά τα 40 αλλά και η σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη σε συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Τετάρτης (17/05). «Είναι συναρπαστικό το να μεγαλώνεις ένα παιδί. Ο ερχομός των παιδιών κλόνισε τη σχέση μου με τον πρώην σύζυγο μου. Μεταμορφώθηκα μετά τον ερχομό των παιδιών, ο σύντροφος μου δεν με ακολούθησε», είπε αρχικά η ηθοποιός και σημείωσε ότι δεν της λείπει ένας σύντροφος, καθώς βιώνει τον έρωτα με άλλο τρόπο, ενώ πάντα δέχεται φλερτ. «Δεν φοβήθηκα την εγκυμοσύνη μετά τα 40, είμαι τολμηρή» εξομολογήθηκε. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΆριελ Κωνσταντινίδη για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη»
Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το γεγονός ότι η μητέρα της, ζήλευε αυτό το «δέσιμο» που είχαν μεταξύ τους. Η Άριελ Κωνσταντινίδη, είπε αρχικά: «Ο κόσμος με ταύτιζε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, είναι πολύ τιμητικό. Για την Αλίκη ήμουν […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΆριελ Κωνσταντινίδη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη»
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Άριελ Κωνσταντινίδη στο «MEGA Καλημέρα». Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για
To άρθρο Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΆριελ Κωνσταντινίδη: “Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη – Το ίδιο και η μητέρα μου”
Η Άριελ Κωνσταντινίδη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα”. Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη μητέρα της, τη μητρότητα και για τον κακοποιητική συμπεριφορά που έχει δεχθεί στο θεατρικό σανίδι. Είναι συναρπαστικό το να μεγαλώνεις ένα παιδί. Ο ερχομός των παιδιών κλόνισε τη σχέση μου με τον […]
The post Άριελ Κωνσταντινίδη: “Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη – Το ίδιο και η μητέρα μου” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΆριελ Κωνσταντινίδη: "Η μητέρα μου και η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελαν αυτόφωτη και επιτυχημένη"
"Ήθελαν να έχουν εκείνες τον τελευταίο λόγο"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΆριελ Κωνσταντινίδη για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη»
Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, για τα εμπόδια από τη μεγάλη σταρ αλλά και τη μαμά της. Η ηθοποιός μιλώντας στο στο «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη μητρότητα. «Είναι συναρπαστικό το να μεγαλώνεις ένα παιδί. Ο ερχομός των παιδιών κλόνισε τη σχέση μου με τον πρώην […]
The post Άριελ Κωνσταντινίδη για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr