Μαρία Κορινθίου για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ξέρω και δεν ξέρω εάν έκανε δοκιμαστικό, ο καθένας με τις επιλογές του»

09:48 - 17/05/2023

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής της. To άρθρο Μαρία Κορινθίου για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ξέρω και δεν ξέρω εάν έκανε δοκιμαστικό, ο καθένας με τις επιλογές του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ήμουν καλεσμένη, δεν έκανα δοκιμαστικό για την εκπομπή του Λιάγκα»

Για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα απάντησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Διαβάστε το στο in.gr

Μαρία Κορινθίου: «Ξέρω και δεν ξέρω εάν έκανε δοκιμαστικό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου»

Η Μαρία Κορινθίου τοποθετήθηκε για τα όσα αναφέρει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναφορικά με το live... δοκιμαστικό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Διαβάστε το στο in.gr

Μαρία Κορινθίου για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον Λιάγκα: «Ξέρω και δεν ξέρω εάν έκανε δοκιμαστικό» – Η απάντηση της Παναγιώταρου

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής της. Η ηθοποιός ρωτήθηκε για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και το «δοκιμαστικό» της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής της. Η ηθοποιός ρωτήθηκε για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και το «δοκιμαστικό» της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.«Έχω ούτως ή αλλιώς δηλώσει ότι από του χρόνου δεν θα είμαι στο συγκεκριμένο πόστο. Δεν ξεκινάνε οι προετοιμασίες για του χρόνου;», δήλωσε η Μαρία Κορινθίου. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Κορινθίου για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ο καθένας με την επιλογή του και τα συμβόλαιά του»

Η Μαρία Κορινθίου απάντησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και για το αν η χθεσινή της […] The post Μαρία Κορινθίου για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ο καθένας με την επιλογή του και τα συμβόλαιά του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μαρία Κορινθίου: «Ξέρω και δεν ξέρω εάν έκανε δοκιμαστικό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου» (vid)

Η Μαρία Κορινθίου τοποθετήθηκε για τα όσα αναφέρει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναφορικά με το live... δοκιμαστικό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»