Γιος Φρέντι Μπελέρη: Ο πατέρας μου είναι ψυχολογικό ράκος, παρά τη νίκη του στις εκλογές
09:46 - 17/05/2023
Ο γιός του Φρέντι Μπελέρη μίλησε για την περιπέτεια που βιώνει η οικογένεια του μετά τη σύλληψη του πατέρα του«Ο πατέρας μου νιώθει δικαίωση για την εκλογή του στον δήμο της Χειμάρρας, αλλά είναι ψυχολογικό ράκος». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο γιος του Φρέντι Μπελέρη. Ο ομογενής που εκλέχθηκε δήμαρχος σε μια εκλογική διαδικασία θρίλερ την Κυριακή (14/5) παραμένει κρατούμενος σε φυλακή των Τιράνων μετά από σύλληψη την Παρασκευή (12/5) με την κατηγορία για εξαγορά ψήφων. Η οικογένειά του και η ομογένεια της Χειμάρρας κάνουν λόγο για πολιτική δίωξη από την κυβέρνηση της Αλβανίας. Η επικοινωνία με τον πατέρα του είναι προβληματική, είπε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη στον ΑΝΤ1, καθώς όπω
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιος Φρέντι Μπελέρη: Ο πατέρας μου είναι ψυχολογικά «βράχος» -Τι λένε οι δικηγόροι
Ο γιος του Φρέντι Μπελέρη -που παραμένει κρατούμενος και παράλληλα είναι ο μεγάλος θριαμβευτής των δημοτικών εκλογών στη Χειμάρρα- μίλησε για την περιπέτεια που βιώνει η οικογένειά του. Η επικοινωνία με τον πατέρα του είναι προβληματική, παραδέχθηκε στον ΑΝΤ1 ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, καθώς, όπως είπε, μπόρεσε να του μιλήσει τηλεφωνικά μόνο μία φορά […]
The post Γιος Φρέντι Μπελέρη: Ο πατέρας μου είναι ψυχολογικά «βράχος» -Τι λένε οι δικηγόροι appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΓιος Φρέντι Μπελέρη: Ο πατέρας μου είναι ένα ράκος, παρά την νίκη του
Αναφορά στην περιπέτεια που βιώνει ο Φρέντι Μπελέρης, που παραμένει κρατούμενος και παράλληλα είναι ο μεγάλος θριαμβευτής των δημοτικών εκλογών στη Χειμάρρα, έκανε ο γιος του, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή. Αρχικά τόνισε πως η επικοινωνία με τον πατέρα του είναι προβληματική, καθώς μπόρεσε να του μιλήσει τηλεφωνικά μόνο μια φορά την […]
Γιος Φρέντι Μπελέρη: Ο πατέρας μου είναι ένα ράκος, παρά την νίκη του - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΦρέντι Μπελέρης: Ο πατέρας μου είναι ψυχολογικά «βράχος», λέει ο γιος του – Τι αναφέρουν οι δικηγόροι
Ο γιός του Φρέντι Μπελέρη, που παραμένει κρατούμενος και παράλληλα είναι ο μεγάλος θριαμβευτής των δημοτικών εκλογών στη Χειμάρρα μίλησε για την περιπέτεια που βιώνει η οικογένεια του. Η επικοινωνία με τον πατέρα του είναι προβληματική, είπε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη στον ΑΝΤ1, καθώς όπως είπε μπόρεσε να του μιλήσει τηλεφωνικά μόνο μια φορά […]
The post Φρέντι Μπελέρης: Ο πατέρας μου είναι ψυχολογικά «βράχος», λέει ο γιος του – Τι αναφέρουν οι δικηγόροι appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr