Kings – Γιάννης Ρουσσουνέλος: Δεν έχω φτάσει στο σημείο να μπλέξω με ναρκωτικές ουσίες, παρότι είχα τέτοιες παρέες

04:00 - 17/05/2023

Στο «The 2Night Show» της Τρίτης (16/5), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε τους «Kings». Ο Γιάννης Ρουσσουνέλος και η Μαριλένα Animado μίλησαν για την καλλιτεχνική τους «συνάντηση» και μοιράστηκαν ενδιαφέρουσες στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία. Ο frontman του συγκροτήματος αποκάλυψε πως τη Μαριλένα τη γνώριζε και η επιλογή για συνεργασία ήταν αυτόματη. «Είμαστε στα καλύτερά μας σαν συγκρότημα, αλλά και σαν άνθρωποι. Το συγκρότημα κλείνει δέκα χρόνια γιατί δημιουργήθηκε το 2013. Έχουμε αλλάξει κάποιες κοπέλες που συνεργαζόμασταν. Οι σχέσεις κάνουν έναν κύκλο. Αυτή τη στιγμή είναι μαζί μας η Μαριλένα και εκεί θέλω να επικεντρωθώ. Η Μαριλένα είναι ένας καταπληκτικός ά

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Kings – Γιάννης Ρουσσουνέλος: «Δεν έχω φτάσει στο σημείο να μπλέξω με ναρκωτικές ουσίες. Eίμαι λίγο “μαμόθρεφτο”»

Το συγκρότημα Kings, ο Γιάννης Ρουσσουνέλος και η Μarilena Animado ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή The 2Night Show της Τρίτης. Το συγκρότημα πρόσφατα συνεργάστηκε και με τη Δέσποινα Βανδή στην επιτυχίa Ya Habibi. Ο frontman του συγκροτήματος, Γιάννης, αποκάλυψε πώς τη Μαριλένα τη γνώριζε και η επιλογή για συνεργασία ήταν αυτόματη. «Είμαστε στα καλύτερά μας σαν συγκρότημα […] The post Kings – Γιάννης Ρουσσουνέλος: «Δεν έχω φτάσει στο σημείο να μπλέξω με ναρκωτικές ουσίες. Eίμαι λίγο “μαμόθρεφτο”» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 23/11/2024

Πυρκαγιά καίει δασική έκταση στην βόρεια Εύβοια

Ο Fitch επιβεβαιώνει την αξιολόγηση της Ελλάδας στο BBB- με σταθερές προοπτικές

Μεγάλο λάθος του Παναθηναϊκού πριν το τζάμπολ – Ευθύνη Αταμάν!

Μπάιντεν – Μακρόν είχαν τηλεφωνική συνομιλία για την Ουκρανία και την κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο

Πελάτισσα – ταχυδακτυλουργός πήρε για «δώρο» από κατάστημα στη Λαμία φόρεμα και κοσμήματα – Πιάστηκε στα πράσα από τις κάμερες