Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Aν δεν είχα τον πατέρα μου θα είχα πολύ κακή συνέχεια»
01:30 - 17/05/2023
Τους Kings υποδέχθηκε τη νύχτα της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Ο Γιάννης και […]
The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Aν δεν είχα τον πατέρα μου θα είχα πολύ κακή συνέχεια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Aν δεν είχα τον πατέρα μου, θα είχα πολύ κακή συνέχεια»
Τους Kings υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης 16/5 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓρηγόρης Αρναούτογλου: Aν δεν είχα τον πατέρα μου, θα είχα πολύ κακή συνέχεια
Τους Kings υποδέχθηκε τη νύχτα της Τρίτης (17/5) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1. Ο Γιάννης Ρουσσουνέλος και η Μαριλένα Animado μίλησαν για την επιλογή να συνεργαστούν, το δέσιμό τους, για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το συγκρότημα αυτή την χρονιά ενώ, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη ζωή του στη Νορβηγία με την σύντροφο και την κόρη του, αλλά και στις ναρκωτικές ουσίες και τις κακές παρέες. Ο Γιάννης από τους Kings εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων για το συγκεκριμένο θέμα πως: «Δεν έχω φτάσει στο σημείο να μπλέξω με ναρκωτικές ουσίες, παρότι είχα τέτοιες παρέες και έχω δοκιμάσει διάφορα. Σκεφτόμουν τη μάνα μου, να μην την στεναχωρήσω. Είμαι λίγ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: «Αν δεν είχα τον πατέρα μου που ήταν αυστηρός, θα είχα πολύ κακή συνέχεια»
Στο πλατό του «The 2Night Show» βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (16/05) οι Kings. O Γιάννης Ρουσσουνέλος μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις ναρκωτικές ουσίες και τις κακές παρέες. «Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία των ναρκωτικών. Πάντα εγώ είχα μέτρο επάνω μου. Δηλαδή έχω δοκιμάσει διάφορα πράγματα, όπως πιστεύω όλοι στην εφηβεία μας και τα λοιπά. […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: «Aν δεν είχα τον πατέρα μου θα είχα πολύ κακή συνέχεια»
Τους Kings υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης 16/5 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night
To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Aν δεν είχα τον πατέρα μου θα είχα πολύ κακή συνέχεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: «Aν δεν είχα τον πατέρα μου θα είχα πολύ κακή συνέχεια»
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η εξομολόγηση του παρουσιαστή.
Διαβάστε το στο neolaia.gr