Κάννες 2023: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks

22:56 - 16/05/2023

Το Φεστιβάλ Καννών 2023 ξεκίνησε και οι celebrities υιοθέτησαν κομψά beauty looks την πρώτη ημέρα του.  To άρθρο Κάννες 2023: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάννες 2023: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks των celebrities στο κόκκινο χαλί

Αυλαία σήκωσε πριν από λίγες ώρες το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2023 το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 27 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια αυτών των 12 ημερών, οι stars θα ταξιδέψουν στη Γαλλική Ριβιέρα για να διαφημίσουν τη δουλειά τους. Οι εμφανίσεις των stars που φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί ήταν για άλλη μια χρονιά […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»