Έλον Μασκ: Υποστήριξε οτι ο Τζορτζ Σόρος «μισεί την ανθρωπότητα»

20:12 - 16/05/2023

O Μασκ έγραψε ότι «ο Σόρος μου θυμίζει τον Μαγκνέτο» – τον μεταλλαγμένο αντι-ήρωα της σειράς κόμικ X-Men

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση Έλον Μασκ σε Τζορτζ Σόρος: «Μου θυμίζει τον Μαγκνέτο των X-Men - Μισεί την ανθρωπότητα»

Ο Έλον Μασκ που συχνά εκφράζει απόψεις οι οποίες προκαλούν έντονες συζητήσεις, με ένα πρόσφατο tweet του ανέφερε ότι ο…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Επίθεση Έλον Μασκ σε Τζορτζ Σόρος: «Μου θυμίζει τον Μαγκνέτο των X-Men – Μισεί την ανθρωπότητα»

Ο Έλον Μασκ που συχνά εκφράζει απόψεις οι οποίες προκαλούν έντονες συζητήσεις, με ένα πρόσφατο tweet του ανέφερε ότι ο Σόρος του θυμίζει τον Μαγκνέτο, τον κακό από τη σειρά ταινιών X-Men που προσπάθησε να καταστρέψει την ανθρωπότητα Επίθεση στο Twitter κατά του Τζορτζ Σόρος εξαπέλυσε Ο Έλον Μασκ, κατηγορώντας τον ότι μισεί την ανθρωπότητα, […] The post Επίθεση Έλον Μασκ σε Τζορτζ Σόρος: «Μου θυμίζει τον Μαγκνέτο των X-Men – Μισεί την ανθρωπότητα» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

Το neolaia.gr στο καινούργιο κλειστό του ΟΑΚΑ: Δείτε το εντυπωσιακό glassfloor (vid)

Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας – Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα

Η UEFA τιμώρησε Λάτσιο και Ατλέτικο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών τους

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

Ζαν Κοκτώ: «Η ζωή είναι μία οριζόντια πτώση»

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Χωριστές ζωές και σόλο εμφανίσεις επί τρεις εβδομάδες