Δημήτρης Μπάσης: Αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα

20:10 - 16/05/2023

«Tο άλλαξα στο Κιλκίς το 1991», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Δημήτρης Μπάσης αποκάλυψε το πραγματικό του επίθετο -«Αυτό γράφει η ταυτότητα μου»

Εφ΄ολης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Μπάσης, και μεταξύ άλλων, μίλησε για το καλλιτεχνικό του ξεκίνημα και την απόφασή του να αλλάξει το επίθετο του. «Είθισται οι τραγουδιστές να μετράμε την διαδρομή μας από την δισκογραφία γιατί αυτό είναι το επίσημο, το καταγεγραμμένο, ακόμα και αν τραγουδάς από έφηβος. Ήμουν για τρία χρόνια μαζί Το άρθρο Ο Δημήτρης Μπάσης αποκάλυψε το πραγματικό του επίθετο -«Αυτό γράφει η ταυτότητα μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Δημήτρης Μπάσης: Αποκάλυψε το πραγματικό του επίθετο

Πως λεγόταν ο Δημήτρης Μπάσης πριν γίνει… Μπάσης; Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Δημήτρης Μπάσης, το απόγευμα της Τρίτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ1. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο καλλιτεχνικό του ξεκίνημα και την απόφαση να αλλάξει το επίθετο του. Ειδικότερα, ο Δημήτρης Μπάσης […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Πλήγμα με Τσιμίκα στη Λίβερπουλ: Χάνει Ρεάλ, Μάντσεστερ Σίτι και… βλέπουμε

Ρωσία: Διόρισε νέο διοικητή δυνάμεων στην Ουκρανία

Βουλή: Ξεκίνησε η συζήτηση του Προϋπολογισμού – «Εθνικό στοίχημα να τα καταφέρουμε», λέει ο Χατζιδάκης

Τι αλλάζει με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο στις οικοδομές: Πότε μηδενίζει ο ΦΠΑ

Ολυμπιακός Κ19: Στη Σλοβακία οι πρωταθλητές Ευρώπης – Η αποστολή για το πρώτο ματς με την Τρέντσιν

«Σερ» κατά λάθος- Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ποιο ήταν το πραγματικό της όνομα