Πάολα για Eurovision: «Αδικείται η αποστολή μας»

12:48 - 16/05/2023

«Εδώ υπάρχουν τραγουδιστές που δεν τραγουδούν σωστά κι έχουν ένα κοινό που τους ακολουθεί» συμπλήρωσε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάολα για Eurovision: «Αδικείται η αποστολή μας με αυτά τα σχόλια που έχω ακούσει» (Βίντεο)

«Εδώ υπάρχουν τραγουδιστές που δεν τραγουδούν σωστά κι έχουν ένα κοινό που τους ακολουθεί» είπε η Πάολα - Δείτε το βίντεο με όλα όσα δήλωσε για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πάολα: «Αδικείται η αποστολή μας στη Eurovision»

Η Πάολα μίλησε για τη φετινή μας συμμετοχή στη Eurovision 2023.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πάολα για Eurovision: «Aδικείται η αποστολή μας με αυτά τα σχόλια που έχω ακούσει»

Η Πάολα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε τόσο στα δημοσιεύματα για την ηλικία της, όσο και στη φετινή μας συμμετοχή στη Eurovision. H γνωστή τραγουδίστρια τόνισε αρχικά: «Είμαι νέος άνθρωπος, αν και υπάρχει η φήμη ότι είμαι μεγάλη». «Παντού γράφονται διάφορα τραγικά πράγματα, ακόμα και στη Wikipedia. Έχω τέσσερις διαφορετικές ηλικίες. Ποια είναι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ελένη Χατζίδου για Παντελή Παντελίδη: Του χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη, μου χάρισε την πρώτη μου μεγάλη επιτυχία

Σοφία Καρβέλα: Το φιλί της Άννας Βίσση στην κόρη της για τα γενέθλιά της

Ξεκινά η δίκη για τις 32 ανθρωποκτονίες σε γηροκομείο των Χανίων 

Αυστραλία: Αστυνομικός καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια αφού έριξε με taser σε 95χρονη με άνοια

Ανοδικά οι μετοχές, σταθεροποιητικά το πετρέλαιο μετά την εκεχειρία στον Λίβανο

Gigabit Voucher: Επιδότηση 200 ευρώ για γρήγορο Internet – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι