Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα: «Υπάρχει μία μικρή επικοινωνία μεταξύ μας»

12:16 - 16/05/2023

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 16/5 στο Πρωινό και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα: «Υπάρχει μία μικρή επικοινωνία μεταξύ μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Στέλνουμε ένα "τι κάνεις;"»

«Ένα “τι γίνεται εκεί στο Παγκράτι; Καλά είμαι εδώ στο Κολωνάκι”» πρόσθεσε για τον πρόσφατο χωρισμό τους - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα: «Υπάρχει μία μικρή επικοινωνία μεταξύ μας»

Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για στον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα. «Ο κάθε άνθρωπος εκδηλώνει αλλιώς τον πόνο του. Εγώ τον εκδηλώνω με τη δουλειά, όλη μέρα δουλεύω. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκδηλώνω τα συναισθήματά μου, τα κρατάω πιο πολύ για τους φίλους μου και […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Υπάρχει μια μικρή επικοινωνία μεταξύ μας»

Για τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα Τρίτη 16 Μαίου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Μια μικρή επικοινωνία υπάρχει, ένα μήνυμα στέλνουμε»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στο Πρωινό την Τρίτη και βέβαια, ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα αλλά και το […] The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Μια μικρή επικοινωνία υπάρχει, ένα μήνυμα στέλνουμε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Παναγιώταρου για Σχίζα: «Υπάρχει μία μικρή επικοινωνία μεταξύ μας»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό και ρωτήθηκε αν έχει επικοινωνία με τον Στάθη Σχίζα.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Στέλνουμε ένα που είσαι Κολωνάκι;»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκδηλώνω τα συναισθήματά μου»

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Μια μικρή επικοινωνία υπάρχει»

Στον πρόσφατο χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Έχουν επικοινωνία μετά τον χωρισμό τους;

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»