Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα και έβαλε τα γέλια μπροστά στις κάμερες

11:00 - 16/05/2023

Στα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου απάντησε πρόσφατα ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με την πολυσυζητημένη συνέντευξη στον To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα και έβαλε τα γέλια μπροστά στις κάμερες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα: «Σας φιλώ – Καλημέρα»

Η συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σχολιάστηκε εκτενώς, είτε από άτομα που τα λεγόμενα του τραγουδιστή αφορούσαν άμεσα, όπως από τη Σίσσυ Χρηστίδου, είτε από άτομα που δεν αφορούσε η υπόθεση. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από μεριάς του, είχε αναφέρει πως συγκεκριμένα πως ο κ. Λιάγκας δεν θα έπρεπε να αφήσει, στον αέρα της εκπομπής του, να ειπωθούν τα όσα ειπώθηκαν από τον Θοδωρή Μαραντίνη. Από μεριάς του, ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει πως «ο Θοδωρής ήρθε εδώ για να μιλήσει για αυτό το θέμα, είχε αποφασίσει να μιλήσει για το διαζύγιο. Η αξιοπρέπεια είναι να σεβαστούμε όλοι τα δύο μέρη, και να μου πει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ότι πή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έβαλε τα γέλια on camera όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα

Πριν από λίγες ημέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό. «Βρε Θοδωρή μου γλυκιέ, έρχεσαι στην εκπομπή καλεσμένος, εγώ προσπαθώ να μην σε ρωτήσω τίποτα… Μετά ο Θοδωρής πάει και μιλάει και λέει αλλού πράγματα… Εγώ βέβαια του είπα ότι δεν μπορώ να τον […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα έβαλε τα γέλια μπροστά στις κάμερες

Πρόσφατα ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την πολυσυζητημένη συνέντευξη στον Θοδωρή Μαραντίνη και την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου.Πρόσφατα ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την πολυσυζητημένη συνέντευξη στον Θοδωρή Μαραντίνη και την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου.«Μη λύνετε τα προβλήματα στον αέρα, εγώ δεν θα το άφηνα να συμβεί», ήταν το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συνέντευξη στο «Πρωινό» του ANT1. Ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»