Μαγνησία: Κρατούμενος ο 52χρονος με το οπλοστάσιο στην Αγριά
07:36 - 16/05/2023
«Τα όπλα ανήκουν στον πατέρα μου. Και εγώ παραξενεύτηκα που είχε τόσα πολλά όλα στο σπίτι, ούτε καν το ήξερα», δήλωσε χθες o 52χρονος από τη Νέα Ιωνία, που στο σπίτι του πατέρα του...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρατούμενος ο 52χρονος με το οπλοστάσιο στην Αγριά – Με ψυχολογική υποστήριξη ο γιός του
«Τα όπλα ανήκουν στον πατέρα μου. Και εγώ παραξενεύτηκα που είχε τόσα πολλά όλα στο σπίτι, ούτε καν το ήξερα», δήλωσε χθες o 52χρονος από τη Νέα Ιωνία, που στο σπίτι του πατέρα του, ο οποίος έχει πεθάνει πριν δύο μήνες, η αστυνομία εντόπισε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο. Η ανακάλυψη έγινε όταν ένας συμμαθητής του 13χρονου […]
The post Κρατούμενος ο 52χρονος με το οπλοστάσιο στην Αγριά – Με ψυχολογική υποστήριξη ο γιός του appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΚρατούμενος παραμένει ο 52χρονος με το οπλοστάσιο
Μέχρι να δικαστεί για παράνομη κατοχή όπλων – Αγνοια για το οπλοστάσιο στην Αγριά δηλώνει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού «Τα όπλα ανήκουν στον πατέρα μου. Και εγώ παραξενεύτηκα που είχε τόσα πολλά όλα στο σπίτι, ούτε καν το ήξερα», δήλωσε χθες o 52χρονος από τη Νέα Ιωνία, που στο σπίτι του πατέρα του , ο […]
The post Κρατούμενος παραμένει ο 52χρονος με το οπλοστάσιο appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε το στο lamiafm1.gr