Μαγνησία: Κρατούμενος ο 52χρονος με το οπλοστάσιο στην Αγριά

07:36 - 16/05/2023

«Τα όπλα ανήκουν στον πατέρα μου. Και εγώ παραξενεύτηκα που είχε τόσα πολλά όλα στο σπίτι, ούτε καν το ήξερα», δήλωσε χθες o 52χρονος από τη Νέα Ιωνία, που στο σπίτι του πατέρα του...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρατούμενος ο 52χρονος με το οπλοστάσιο στην Αγριά – Με ψυχολογική υποστήριξη ο γιός του

«Τα όπλα ανήκουν στον πατέρα μου. Και εγώ παραξενεύτηκα που είχε τόσα πολλά όλα στο σπίτι, ούτε καν το ήξερα», δήλωσε χθες o 52χρονος από τη Νέα Ιωνία, που στο σπίτι του πατέρα του, ο οποίος έχει πεθάνει πριν δύο μήνες, η αστυνομία εντόπισε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο. Η ανακάλυψη έγινε όταν ένας συμμαθητής του 13χρονου […] The post Κρατούμενος ο 52χρονος με το οπλοστάσιο στην Αγριά – Με ψυχολογική υποστήριξη ο γιός του appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Κρατούμενος παραμένει ο 52χρονος με το οπλοστάσιο

Μέχρι να δικαστεί για παράνομη κατοχή όπλων – Αγνοια για το οπλοστάσιο στην Αγριά δηλώνει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού «Τα όπλα ανήκουν στον πατέρα μου. Και εγώ παραξενεύτηκα που είχε τόσα πολλά όλα στο σπίτι, ούτε καν το ήξερα», δήλωσε χθες o 52χρονος από τη Νέα Ιωνία, που στο σπίτι του πατέρα του , ο […] The post Κρατούμενος παραμένει ο 52χρονος με το οπλοστάσιο appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο