Κυριάκος Μητσοτάκης: Ρωτάω την κόρη μου «πώς σου φάνηκε» και μου απαντά «Αυτοί είστε»

06:34 - 16/05/2023

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να παρουσιάσει την πιο κοινωνική πλευρά του εαυτού του στο The 2Night Show της Δευτέρας.Με μια τούρτα στολισμένη με ένα πιάτο ντολμαδάκια υποδέχτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στο The 2Night Show του ΑΝΤ1. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε αρχικά για τον πατέρα του και τις συνθήκες που, σύμφωνα με τον ίδιο, ανέφερε πολιτεύτηκε: «Ο πατέρας μου για να γίνει πρωθυπουργός πέρασε δια πυρός και σιδήρου. Έκανε ένα come back μεγάλο για τα δεδομένα της εποχής. Θυμάμαι τις συνεχείς δυσκολίες, τα ανοιχτά μέτωπα, θέματα της εξωτερικής πολιτικής. Είχε μια μεγάλη ικανότητα να κρατά τα προβλήματα μακριά από το οικογενειακό περιβάλλον. Κατά την πρωθυπουργία του κά

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά