MasterChef: Δεν περίμενε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την αντίδραση του Δημήτρη – «Σεφ, έχω χ@@@στεί από τη χαρά μου»

01:20 - 16/05/2023

Με νέο beef ανάμεσα σε Νίκο Τράκα και Μαρία Λαζαρίδου – «Λυπάμαι που αισθάνθηκα έναν τέτοιον άνθρωπο φίλο μου» – αλλά και τα ερωτικά καλέσματα των παικτών στο τελευταίο Mystery Box της σεζόν εκεί όπου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλο έδωσε για μια ακόμη φορά ρέστα με ατάκες όπως η Κιμ Καρντάσιαν Μπέη και ο βλαχοδήμαρχος Πορφύρης ξεκίνησε τη Δευτέρα (15/5) το καινούργιο επεισόδιο του MasterChef 2023. Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε την καθιερωμένη βόλτα του από τους πάγκους. «Πού είναι ο Δημήτρης; Τα παράτησε, έφυγε;». Ο «θείος Λεό» προσπάθησε να «ψαρέψει» από τον Μήτσο τι σκέφτεται να μαγειρέψει και, ρωτώντας τον πώς νιώθει που είναι στην τελική επτάδα, εκ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Ολυμπιακός: Ελ Κααμπί ο… ασταμάτητος – Έχει 0,7 γκολ ανά αγώνα

Αποθέωσε Ελ Κααμπί στο Καραϊσκάκη ο Μπαρτζώκας – Φώναζε μαζί με τον κόσμο το όνομά του

Αεροσκάφος της DHL έπεσε κοντά στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Λιθουανίας

Έφυγε από τη ζωή η αδερφή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Πλιάτσικα – Ήταν μόλις 32 ετών

Κίνηση τώρα: «Κόκκινος» από νωρίς ο Κηφισός – Ταλαιπωρία για τους οδηγούς μετά από τροχαίο με φορτηγό