ΒΙΝΤΕΟ - Αραούχο: «Καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα ο Μάνταλος - Δεν ξέρω αν θα κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ»
21:10 - 15/05/2023
ΒΙΝΤΕΟ - Αραούχο: «Καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα ο Μάνταλος - Δεν ξέρω αν θα κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ»
15/05/2023
Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στην εκπομπή «Monday FC» για τα συναισθήματά του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, την ιδιαίτερη θέση του στο σύστημα του Ματίας Αλμέιδα και τον Πέτρο Μάνταλο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:
Για τις διαφορές μεταξύ του φετινού πρωταθλήματος και αυτού του 2018: «Είναι διαφορετικό το ένα με το άλλο. Είναι συναίσθημα μοναδικό το φετινό που ζήσαμε. Γιατί το τελευταίο παιχνίδι το παίξαμε στο σπίτι μας και ήταν ξεχωριστό για όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν».
Για τη συνεργασία του με τον Αλμέι
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αραούχο: «Ξεχωρίζω τον Πινέδα – Δεν ξέρω που θα κλείσω τη καριέρα μου»
Για όλους και για όλα μίλησε στο Monday FC της NOVA και τον Ντέμη Νικολαΐδη ο αρχηγός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο. Ο «Τσίνο» μίλησε για τα συναισθήματά του μετά την κατάκτηση του τίτλου, για τη σχέση του με τον Μάνταλο, τη συνεργασία του με τον Ματίας Αλμέιδα αλλά και το μέλλον του στην ΑΕΚ. Αναλυτικά […]
The post Αραούχο: «Ξεχωρίζω τον Πινέδα – Δεν ξέρω που θα κλείσω τη καριέρα μου» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΑραούχο: «Δεν ξέρω αν θα κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ…»
Ο Σέρχιο Αραούχο αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.
Διαβάστε το στο to10.gr