Μάνταλος: “Σκεφτόμουν ακόμα και να σταματήσω το ποδόσφαιρο, είπα στον Μελισσανίδη ότι δεν θέλω να είμαι αρχηγός”
20:52 - 15/05/2023
Ο Πέτρος Μάνταλος μιλώντας στην εκπομπή Monday FC της NOVA με τους Ντέμη Νικολαΐδη και Γιάννη Πάγκο, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σκέφτηκε ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο, στις δύσκολες στιγμές που βίωσε λόγω της κριτικής. Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Σέρχιο Αραούχο ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Moday FC της NOVA, με τους Ντέμη Νικολαΐδη […]
The post Μάνταλος: “Σκεφτόμουν ακόμα και να σταματήσω το ποδόσφαιρο, είπα στον Μελισσανίδη ότι δεν θέλω να είμαι αρχηγός” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΑΕΚ – Πέτρος Μάνταλος: «Πέρυσι σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο – Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μου ξεκαθάρισε ότι δεν φεύγω»
Η ΑΕΚ είναι η νέα πρωταθλήτρια Ελλάδας και ο Πέτρος Μάνταλος κατέκτησε το δεύτερο τίτλο της καριέρας του στη Super League 1, παρότι μόλις το περασμένο καλοκαίρι, σκέφτηκε ακόμη και να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Σέρχιο Αραούχο φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή Monday FC των καναλιών NOVA και μίλησαν με τον Ντέμη Νικολαΐδη ... Περισσότερα
To άρθρο ΑΕΚ – Πέτρος Μάνταλος: «Πέρυσι σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο – Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μου ξεκαθάρισε ότι δεν φεύγω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit«Βόμβα» από Μάνταλο: «Σκεφτόμουν μέχρι και να σταματήσω το ποδόσφαιρο – Είπα στον Μελισσανίδη ότι δεν θέλω να είμαι αρχηγός»
Αποκάλυψη από τον Πέτρο Μάνταλο για τις σκέψεις που έκανε στο φινάλε της περσινή σεζόν.
Διαβάστε το στο to10.gr