Μάνταλος: «Σκέφτηκα σοβαρά να σταματήσω το ποδόσφαιρο!»
20:46 - 15/05/2023
Σε εκπομπή της Nova μίλησε ο Πέτρος Μάνταλος, όπου αναφέρθηκε στην απόφαση να μην είναι αρχηγός της ΑΕΚ, αλλά και τη σκέψη του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. «Ειδικά πέρσι σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Έλεγα κάτι γίνεται λάθος», δήλωσε ο Έλληνας άσος, ο οποίος αναφέρθηκε και στα όσα ειπώθηκαν στη συνάντησή του με […]
The post Μάνταλος: «Σκέφτηκα σοβαρά να σταματήσω το ποδόσφαιρο!» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάνταλος: «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, είπα στον Μελισσανίδη πως δεν ήθελα να είμαι αρχηγός»
Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε, αλλά και για το ραντεβού που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο φινάλε της περασμένης σεζόν.
Διαβάστε το στο GazzettaΑΕΚ: «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο» - Η αποκάλυψη του Πέτρου Μάνταλου
ΑΕΚ: Ο Πέτρος Μάνταλος προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, λέγοντας ότι σκέφτηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μετά τη μεγάλη αμφισβήτηση…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜάνταλος: «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, είπα στον Μελισσανίδη πως δεν ήθελα να είμαι αρχηγός»
Την κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγύρισε χθες (14/5) η ΑΕΚ και ο Πέτρος Μάνταλος ήταν εκ των πρωταγωνιστών της. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στη NOVA και την εκπομπή Monaday FC της NOVA με τους Ντέμη Νικολαΐδη και Γιάννη Πάγκο για τις δυσκολίες που πέρασε στο ψυχολογικό κομμάτι και που τον οδήγησαν ακόμη και στη σκέψη να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω της κριτικής που δέχονταν, όπως και για το σχετικό ραντεβού που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο φινάλε της περασμένης σεζόν. «Είχαμε κάνει ένα ραντεβού. Του είχα πει ότι το καλύτερο και για μένα και για την ομάδα ήταν αυτό. Δεν είναι εύκολο να πείσεις έναν πρόεδρο αν έχει διαφορετική άποψη. Ειδικά τον συγκεκριμένο. Μου είπε δεν πρόκ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜάνταλος: «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, είπα στον Μελισσανίδη πως δεν ήθελα να είμαι αρχηγός»
Ο Πέτρος Μάνταλος, μια ημέρα μετά την κατάκτηση του τίτλου με την ΑΕΚ, αποκάλυψε όσα πέρασε τον προηγούμενο χρόνο αλλά και το ραντεβού που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο φινάλε εκείνης της σεζόν. Ο 32χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε στην εκπομπή Monday FC της NOVA με τον Ντέμη Νικολαΐδη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και […]
Το άρθρο Μάνταλος: «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, είπα στον Μελισσανίδη πως δεν ήθελα να είμαι αρχηγός» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΑΕΚ: «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο» - Η αποκάλυψη του Πέτρου Μάνταλου
ΑΕΚ: Ο Πέτρος Μάνταλος προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, λέγοντας…
Διαβάστε το στο onsports.grΑΕΚ: «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο» – Η αποκάλυψη του Πέτρου Μάνταλου
Ο Πέτρος Μάνταλος προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, λέγοντας ότι σκέφτηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μετά τη μεγάλη αμφισβήτηση που υπήρχε προς το πρόσωπο του. Ο διεθνής μέσος είχε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ΑΕΚ μέχρι την περασμένη σεζόν κι όποτε η ομάδα δεν απέδιδε ήταν (σχεδόν) πάντα στο «μάτι του κυκλώνα». Ο Μάνταλος δέχθηκε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜάνταλος: «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, είπα στον Μελισσανίδη πως δεν ήθελα να είμαι αρχηγός»
Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε, αλλά και για το ραντεβού που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο φινάλε της περασμένης σεζόν
Διαβάστε το στο pagenews.gr