Πάνος Σταθακόπουλος: «Στα 12 έφυγα απ’ την οικογένειά μου, ζήτησα να πάω σε ιερατική σχολή»

18:38 - 15/05/2023

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας ο Πάνος Σταθακόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου […] The post Πάνος Σταθακόπουλος: «Στα 12 έφυγα απ’ την οικογένειά μου, ζήτησα να πάω σε ιερατική σχολή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Σταθακόπουλος: «Δεν με έστειλαν οι γονείς μου στην ιερατική σχολή, εγώ ζήτησα να πάω από μόνος μου»

«Ήμουν περίπου 12-13 ετών» είπε και τόνισε πως τότε το έκανε... από αντιδραση

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πάνος Σταθακόπουλος: Έφυγα από την οικογένειά μου από ένα πείσμα και έλεγα «πού ήρθα τώρα»

Για την απόφασή του, σε ηλικία 12 ετών, να φύγει από το σπίτι του για να πάει σε ιερατική σχολή στην Τήνο μίλησε ο ηθοποιός, Πάνος Σταθακόπουλος, που βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (15.05.2023) καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. «Δεν με έστειλαν οι γονείς μου στην ιερατική σχολή, εγώ ζήτησα από μόνος μου να ... Περισσότερα To άρθρο Πάνος Σταθακόπουλος: Έφυγα από την οικογένειά μου από ένα πείσμα και έλεγα «πού ήρθα τώρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πάνος Σταθακόπουλος: «Στα 12 έφυγα απ’ την οικογένειά μου, εγώ ζήτησα να πάω σε ιερατική σχολή»

Πάνος Σταθακόπουλος: Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν στο “Στούντιο 4” τον Πάνο Σταταθακόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εισαγωγή του σε ιερατική σχολή της Τήνου σε ηλικία 12 ετών. «Δεν με έστειλαν οι γονείς μου στην ιερατική σχολή, εγώ ζήτησα από […] Το άρθρο Πάνος Σταθακόπουλος: «Στα 12 έφυγα απ’ την οικογένειά μου, εγώ ζήτησα να πάω σε ιερατική σχολή» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πάνος Σταθακόπουλος: «Στα 12 έφυγα από την οικογένειά μου, ζήτησα να πάω σε ιερατική σχολή»

Ο Πάνος Σταθακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο To άρθρο Πάνος Σταθακόπουλος: «Στα 12 έφυγα από την οικογένειά μου, ζήτησα να πάω σε ιερατική σχολή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πάνος Σταθακόπουλος: «Στα 12 έφυγα απ’ την οικογένειά μου»

Πάνος Σταθακόπουλος: «Δεν με έστειλαν οι γονείς μου στην ιερατική σχολή, εγώ ζήτησα από μόνος μου να πάω» (BINTEO)

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε