Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν μου έλειψε καθόλου η γκρίνια και ο φανατισμός»
17:56 - 15/05/2023
Η Eurovision 2023 έχει περάσει πλέον στην ιστορία και για την Ελλάδα σίγουρα ήταν μια χρονιά που προκάλεσε πλήθος σχολίων. […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν μου έλειψε καθόλου η γκρίνια και ο φανατισμός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν μου έλειψε καθόλου η γκρίνια και ο φανατισμός»
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε τα σχόλια του για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού και τη διοργάνωση.
Διαβάστε το στο in.grΓιώργος Καπουτζίδης για Eurovision 2023: «Δε μου έλειψε καθόλου η γκρίνια και o φανατισμός»
Η Eurovision 2023 ολοκληρώθηκε και σίγουρα στην Ελλάδα δεν άφησε την καλύτερη γεύση. Ο Γιώργος Καπουτζίδης
To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision 2023: «Δε μου έλειψε καθόλου η γκρίνια και o φανατισμός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν μου έλειψε καθόλου η γκρίνια και ο φανατισμός»
Η Eurovision 2023 έχει περάσει πλέον στην ιστορία
Διαβάστε το στο patrasevents.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Δεν μου έλειψε καθόλου η γκρίνια κι ο φανατισμός»
Στον απόηχο του τελικού της Eurovision 2023, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποδέχτηκε την πρόσκληση της εκπομπής «Στούντιο 4» και μίλησε για τις δικές του αναμνήσεις από τον διαγωνισμό. «Δεν μου έλειψε κάτι. Το έζησα με μια χαρά και με μία έλλειψη φανατισμού πια. Νομίζω ότι το χάνουμε εκεί. Η αγάπη γίνεται φανατισμός. Εύχομαι να λείψει αυτός […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν μου έλειψε καθόλου η γκρίνια κι ο φανατισμός» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr