Γιώργος Δασκαλάκης: Δίνει μάχη με τον καρκίνο και σταματά το τραγούδι
17:10 - 15/05/2023
Ο Γιώργος Δασκαλάκης αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο και ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι σταματά το τραγούδιΠερισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καραμίχος για τον καρκίνο: «Ήμουν στην εντατική 2 ημέρες»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό»...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιώργος Δασκαλάκης: Το συγκινητικό βίντεο που τραγουδά πριν το «αντίο» του στο τραγούδι
Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο...
Διαβάστε το στο in.grΓιώργος Καραμίχος για τον καρκίνο: «Έχω δει τη ζωή μου πολύ αλλιώς»
Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος για τη «μάχη» του με τον καρκίνο - «Έπρεπε να κάνουμε εισαγωγή την ίδια μέρα»
Διαβάστε το στο neolaia.grΓιώργος Καραμίχος: Συγκλονίζει για τη μάχη του με τον καρκίνο – “Έχει πάει αλλού; Θα ζήσω;”
Ο Γιώργος Καραμίχος ήταν καλεσμένος στο Πρωινό μας και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την πρόσφατη περιπέτειά του με τον καρκίνο. “Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα. Η επέμβαση έγινε στις 24 Μαρτίου. Πήγα με την κόρη μου για να κάνουμε εξετάσεις. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα και μάλιστα την επόμενη ημέρα θα πετούσα για Αμερική. Ευτυχώς […]
The post Γιώργος Καραμίχος: Συγκλονίζει για τη μάχη του με τον καρκίνο – “Έχει πάει αλλού; Θα ζήσω;” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr