Μπαλτάκος: «Δεν ξέρω εάν θα έχουμε του χρόνου ξένους διαιτητές»

15:54 - 15/05/2023

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος δήλωσε πως είναι άγνωστο εάν του χρόνου θα έρχονται ξένοι διαιτητές για να σφυρίξουν.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΕΠΟ – Τάκης Μπαλτάκος: «Δεν θα είναι εύκολο να έχουμε ξένους διαιτητές τη νέα σεζόν»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος εξήγησε γιατί έγινε… σήριαλ ο τελικός στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά αναφέρθηκε και στο θέμα της διαιτησίας στη Super League 1. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “City”, ο Μπαλτάκος τόνισε ότι δύσκολα θα υπάρχουν διαθέσιμοι elite διαιτητές από το εξωτερικό για τους αγώνες της επόμενης σεζόν στη Super League 1, αλλά ... Περισσότερα To άρθρο ΕΠΟ – Τάκης Μπαλτάκος: «Δεν θα είναι εύκολο να έχουμε ξένους διαιτητές τη νέα σεζόν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μπαλτάκος: «Μετά τα επεισόδια στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ, δεν ξέρω αν θα έρχονται ξένοι διαιτητές»

Super League: Ο Τάκης Μπαλτάκος υπογράμμισε ότι η οπαδική βία με…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μπαλτάκος: «Δεν ξέρω αν θα έχουμε ξένους διαιτητές του χρόνου, μετά από όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για την παρουσία των ξένων διαιτητών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θεωρεί πως είναι έτοιμοι και οι Έλληνες να σφυρίξουν ντέρμπι “αν τους αφήσουν”, ενώ η νέα προκήρυξη του Κυπέλλου θα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο και για διπλό τελικό! Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Μπαλτάκος στον ραδιοφωνικό σταθμό City 106.1: Για την […] The post Μπαλτάκος: «Δεν ξέρω αν θα έχουμε ξένους διαιτητές του χρόνου, μετά από όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ