Ευρυδίκη για Eurovision: «Στα 15 μου η ελληνική επιτροπή μάς είχε δώσει μηδέν και 1 ψήφο στην Τουρκία»

12:34 - 15/05/2023

Η Ευρυδίκη μίλησε στην Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου για την βαθμολογία που έλαβε η κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision […] The post Ευρυδίκη για Eurovision: «Στα 15 μου η ελληνική επιτροπή μάς είχε δώσει μηδέν και 1 ψήφο στην Τουρκία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρυδίκη για Eurovision: «Στα 15 μου η ελληνική επιτροπή μάς είχε δώσει μηδέν και 1 ψήφο στην Τουρκία»

Ευρυδίκη: Η Κύπρια ερμηνεύτρια Ευρυδίκη σε δηλώσεις της στην  ψυχαγωγική εκπομπή Super Κατερίνα, μεταξύ άλλων, μίλησε για την βαθμολογία που έλαβε η κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2023 από την επιτροπή της ΕΡΤ. «Μου άρεσε το κυπριακό τραγούδι. Είναι εκπληκτικό τραγούδι κι ο Andrew τόσο εκπληκτικός και πίστευα ότι μπορούσε να φτάσει πολύ ψηλά. Η ανταλλαγή […] Το άρθρο Ευρυδίκη για Eurovision: «Στα 15 μου η ελληνική επιτροπή μάς είχε δώσει μηδέν και 1 ψήφο στην Τουρκία» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ευρυδίκη για Eurovision: "Στα 15 μου η ελληνική επιτροπή μάς είχε δώσει μηδέν και 1 ψήφο στην Τουρκία"

"Να στηρίζουμε η μία χώρα την άλλη κυρίως όταν αξίζουν"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε