Γιάννης Βογιατζής: Έπαθε σοκ ο Πασχάλης στον αέρα του ΑΝΤ1 – «Γιώργο μου… »

12:08 - 15/05/2023

Ο πολύ αγαπητός τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής πέθανε σήμερα το πρωί στα 89 του χρόνια από πολυοργανική ανεπάρκεια. Η είδηση του θανάτου του σπουδαίου τραγουδιστή προκάλεσε θλίψη. Ο πολύ αγαπητός τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής πέθανε σήμερα το πρωί στα 89 του χρόνια από πολυοργανική ανεπάρκεια. Η είδηση του θανάτου του σπουδαίου τραγουδιστή προκάλεσε θλίψη. Ο Πασχάλης, ο οποίος έμαθε για την απώλεια του Γιάννη Βογιατζή στον αέρα του ΑΝΤ1, σοκαρίστηκε. «Πασχάλη, θα σε αποχαιρετήσω με μια δυσάρεστη είδηση», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Βογιατζής: «Έπαθα σοκ όταν έμαθα τον θάνατο του ξάδελφού μου»

Ο ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής και ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής μοιράζονταν εκτός από κοινό όνομα και μια οικογενειακή σχέση αφού ήταν ξαδέλφια. Ο θάνατος του τραγουδιστή που είχε ντύσει με τις φωνές του πολλές διαχρονικές επιτυχίες βύθισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο ξάδελφός του, Γιάννης Βογιατζής μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για το σοκ και […] The post Γιάννης Βογιατζής: «Έπαθα σοκ όταν έμαθα τον θάνατο του ξάδελφού μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει