Victor Vernicos: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα – «Στενοχωρήθηκα, δεν ήταν η στιγμή μου»
09:30 - 15/05/2023
Ο Victor Vernicos επέστρεψε μαζί με την ελληνική αποστολή για την Eurovision 2023 στην Ελλάδα τα
To άρθρο Victor Vernicos: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα – «Στενοχωρήθηκα, δεν ήταν η στιγμή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οι πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Ποτέ μη λες ποτέ στο αν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision»
O νεαρός σχολίασε και τη χαμηλή βαθμολογία που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην Κύπρο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grVictor Vernicos για τον αποκλεισμό του απο την Eurovision: «Στενοχωρήθηκα, δεν ήταν η στιγμή μου»
Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν από λίγες ώρες ο Victor Vernicos μαζί με την ελληνική αποστολή μετά τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, με τον 16χρονο καλλιτέχνη να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις. «Σίγουρα δεν πετύχαμε τον στόχο μας για να πάμε τελικό, αλλά πιστεύω […]
Διαβάστε το στο govastileto.grVictor Vernicos: Επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα – «Στενοχωρήθηκα»
Victor Vernicos: Ο 16χρονος εκπρόσωπος της Ελλάδας, επέστρεψε μαζί με την ελληνική αποστολή για την Eurovision 2023 στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Δευτέρας Οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, με τον 16χρονο καλλιτέχνη να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις. Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ
The post Victor Vernicos: Επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα – «Στενοχωρήθηκα» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr