Eurovision 2023 – Οι πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos: «Τα έδωσα όλα, αλλά δεν ήταν η στιγμή μου»

09:28 - 15/05/2023

O Victor Vernicos επέστρεψε μαζί με την ελληνική αποστολή από το Λίβερπουλ. Ο νεαρός τραγουδιστής έκανε τις πρώτες τους δηλώσεις […] The post Eurovision 2023 – Οι πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos: «Τα έδωσα όλα, αλλά δεν ήταν η στιγμή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Eurovision 2023: Οι πρώτες δηλώσεις του Βίκτωρ Βερνίκου - «Τα έδωσα όλα, δεν ήταν η στιγμή μου»

Οι πρώτες δηλώσεις του Βίκτωρα Βερνίκου με την επιστροφή της ελληνικής αποστολής από το Λιβερπουλ, όπου διεξήχθη ο διαγωνισμός της…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Eurovision 2023: Οι πρώτες δηλώσεις του Βίκτωρα – «Τα έδωσα όλα, δεν ήταν η στιγμή μου» [Βίντεο]

O Βίκτωρας Βερνίκος επέστρεψε μαζί με την ελληνική αποστολή από το Λίβερπουλ που διεξήχθη η Eurovision 2023. Ο νεαρός τραγουδιστής έκανε τις πρώτες τους δηλώσεις στους ρεπόρτερ που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για τον αποκλεισμό του στον ημιτελικό της Eurovision 2023. «Σίγουρα δεν πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να πάμε τελικό, αλλά κάποιες φορέ άλλα πράγματα είναι […] Το άρθρο Eurovision 2023: Οι πρώτες δηλώσεις του Βίκτωρα – «Τα έδωσα όλα, δεν ήταν η στιγμή μου» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Eurovision 2023: Οι πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos – «Στεναχωρήθηκα, αλλά δεν ήταν η στιγμή μου»

Επέστρεψε μαζί με την ελληνική αποστολή από το Λίβερπουλ ο Victor Vernicos,ο οποίος έκανε τις πρώτες τους δηλώσεις στους ρεπόρτερ που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για τον αποκλεισμό του στον ημιτελικό της Eurovision 2023.Επέστρεψε μαζί με την ελληνική αποστολή από το Λίβερπουλ ο Victor Vernicos,ο οποίος έκανε τις πρώτες τους δηλώσεις στους ρεπόρτερ που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για τον αποκλεισμό του στον ημιτελικό της Eurovision 2023.«Σίγουρα δεν πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να πάμε τελικό, αλλά κάποιες φορές άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά. Στεναχωρήθηκα λίγο που δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Victor Vernicos: "Τα έδωσα όλα, αλλά δεν ήταν η στιγμή μου"

"Το 4άρι της ελληνικής επιτροπής στην Κύπρο δεν έχει να κάνει με μένα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Βίκτωρ Βερνίκος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα – «Τα έδωσα όλα, αλλά δεν ήταν η στιγμή μου»

O Βίκτωρας Βερνίκος επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση του 67ου διαγωνισμού της Eurovision στο Λίβερπουλ με νικήτρια τη Σουηδία. Η Ελλάδα δυστυχώς αποκλείστηκε στον δεύτερο ημιτελικό και πριν από λίγες ώρες ο 16χρονος τραγουδιστής, που διαγωνίστηκε με το τραγούδι What They Say, επέστρεψε στην Αθήνα κι έκανε κάποιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο. […] The post Βίκτωρ Βερνίκος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα – «Τα έδωσα όλα, αλλά δεν ήταν η στιγμή μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε