Andrew Lambrou – Eurovision 2023: Η πρώτη ανάρτηση μετά τα αποτελέσματα του μεγάλου τελικού

22:34 - 14/05/2023

Στην 12η θέση η Κύπρος με τον Andrew Lambrou στη Eurovision 2023, η οποία τα ξημερώματα To άρθρο Andrew Lambrou – Eurovision 2023: Η πρώτη ανάρτηση μετά τα αποτελέσματα του μεγάλου τελικού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Eurovision 2023: Η πρώτη ανάρτηση του Andrew Lambrou μετά τα αποτελέσματα του μεγάλου τελικού

Ο νεαρός τραγουδιστής θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε για την προσπάθειά του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Eurovision 2023: Η πρώτη ανάρτηση του Κύπριου Andrew Lambrou μετά τα αποτελέσματα

Ο διαγωνισμός της Εurovision τελείωσε με τη Σουηδία να σηκώνει για ακόμα μία φορά το τρόπαιο της νίκης. Η Ελλάδα είχε αποκλειστεί από τον τελικό καθώς το τραγούδι δεν άρεσε και πάτωσε ωστόσο συμμετείχε η Κύπρος με τον Andrew Lambrou Η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν η Loreen από τη Σουηδία, ο Andrew Lambrou, στον […] The post Eurovision 2023: Η πρώτη ανάρτηση του Κύπριου Andrew Lambrou μετά τα αποτελέσματα appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Eurovision 2023 - Η πρώτη ανάρτηση του Andrew Lambrou μετά τα αποτελέσματα του μεγάλου τελικού

Θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε για την προσπάθειά του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»