Eurovision 2023: Η Καίτη Γαρμπή καταγγέλει το 4άρι στην Κύπρο «θα μας πάρουν πίσω το χαλούμι και την Άννα Βίσση»

21:28 - 14/05/2023

Οργισμένη ανάρτηση της γνωστής τραγουδίστριας για το 4άρι που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Γαρμπή για το 4 στον Andrew Lambrou: Θα μας πάρουν το χαλούμι και την Άννα Βίσση

Και η Καίτη Γαρμπή είναι ανάμεσα σε εκείνους που… εξοργίστηκαν με το 4 που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην Κύπρο για την εμφάνιση του Andrew Lambrou στη Eurovision. Με ανάρτησή της στο twitter, η Καίτη Γαρμπή έστειλε μήνυμα πως μετά το 4αρι στη Eurovision μπορεί οι Κύπριοι να ενοχληθούν τόσο και να μας πάρουν το ... Περισσότερα To άρθρο Καίτη Γαρμπή για το 4 στον Andrew Lambrou: Θα μας πάρουν το χαλούμι και την Άννα Βίσση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Eurovision 2023: Η Καίτη Γαρμπή καταγγέλει το 4άρι στην Κύπρο «θα μας πάρουν πίσω το χαλούμι και την Άννα Βίσση»

Έκπληξη προκάλεσε το 4άρι που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο στον τελικό της Eurovision. Μάλιστα, ο χαμηλός αυτός βαθμός θεωρείται πιθανό να στέρησε στην Κύπρο μια θέση στην πρώτη 10αδα. Η στάση της Ελλάδας εξόργισε όχι μόνο τους χρήστες τους διαδικτύου, αλλά και την Καίτη Γαρμπή. Η γνωστή τραγουδίστρια, σε ανάρτησή της, καταγγέλει την πράξη της Ελλάδας, λέγοντας ότι «στερήσαμε από την Κύπρο τη δεκάδα που άξιζε πραγματικά, επειδή η ελληνική επιτροπή δεν ντράπηκε κι έδωσε 4 στον Andrew Lambrou. Κανονίστε με τις βλακείες σας εκεί να συνεχίσετε έτσι & στο τέλος να μας πάρουν πίσω οι Κύπριοι από το χαλούμι μέχρι τη θεά Άννα Βίσση! #eurovisiongr». Στερήσαμε από την Κύπρο τη δεκάδα που άξιζε πραγματι

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Σοφία Βογιατζάκη για τη μητέρα της: Είμαι κομμάτι της, είναι συνέχεια μέσα μου, στην ψυχή μου

Νίκος Μουτσινάς: Η απάντησή του στην αρνητική κριτική - Τοξικότητα δεν ήθελα φέτος

Wyndham Hotels Resorts: Τρία νέα projects στην Ελλάδα για τον μεγαλύτερο όμιλο franchising ξενοδοχείων στον κόσμο

easyBoat: Το νέο στοίχημα του sir Στέλιου Χατζηιωάννου

Λάδι: Η τιμή του σε Λακωνία, Μεσσηνία, Κρήτη

Από τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης στη φωτιά του ελληνικού εμφυλίου