Μιχάι Τραϊστάριου: «Μία μέρα μετά τη Eurovision της Αθήνας έχασα τη μητέρα μου»
19:08 - 14/05/2023
Ο Μιχάι Τραϊστάριου, ο Ρουμάνος εκπρόσωπος στη Eurovision της Αθήνας το 2006, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». […]
The post Μιχάι Τραϊστάριου: «Μία μέρα μετά τη Eurovision της Αθήνας έχασα τη μητέρα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο τραγουδιστής του Tornero αποκαλύπτει: «Μία μέρα μετά τη Eurovision της Αθήνας πέθανε η μητέρα μου»
Στις αναμνήσεις από την ελληνική διοργάνωση της Eurovision, τον θάνατο της μητέρας του την αμέσως επόμενη ημέρα αλλά και στην επιθυμία του να επιστρέψει στη σκηνή του διαγωνισμού, ώστε να φέρει την πρώτη νίκη για τη χώρα του, αναφέρθηκε ο Μιχάι Τραϊστάριου, ο Ρουμάνος εκπρόσωπος στη Eurovision της Αθήνας το 2006.Στις αναμνήσεις από την ελληνική διοργάνωση της Eurovision, τον θάνατο της μητέρας του την αμέσως επόμενη ημέρα αλλά και στην επιθυμία του να επιστρέψει στη σκηνή του διαγωνισμού, ώστε να φέρει την πρώτη νίκη για τη χώρα του, αναφέρθηκε ο Μιχάι Τραϊστάριου, ο Ρουμάνος εκπρόσωπος στη Eurovision της Αθήνας το 2006.«Η Eurovision και το Tornero […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr