Eurovision 2023 – Ναταλία Γερμανού: «Ντρέπομαι να σε δω στα μάτια, δεν έχω μούτρα»
14:38 - 14/05/2023
Στον απόηχο του τελικού της Eurovision 2023, όπου και η ελληνική επιτροπή βαθμολόγησε μόλις με 4 βαθμούς την κυπριακή αποστολή, κινήθηκε […]
The post Eurovision 2023 – Ναταλία Γερμανού: «Ντρέπομαι να σε δω στα μάτια, δεν έχω μούτρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Γερμανού: Το μήνυμα στον παρουσιαστή του ΡΙΚ – «Ντρέπομαι να σε δω στα μάτια»
Την χαμηλή βαθμολογία που έδωσε η ελληνική επιτροπή στη συμμετοχή της Κύπρου στον τελικό της Eurovision τοποθετήθηκε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, Καλύτερα δεν γίνεται, έχοντας καλεσμένο τον παρουσιαστή του ΡΙΚ, Αλέξανδρο Ταραμουντά. «Ντρέπομαι να σε δω στα μάτια! Δεν έχω μούτρα ως Ελληνίδα και σου το λέω πολύ ειλικρινά. Δεν είμαι μέλος της επιτροπής, δεν ήμουν και δεν έχω υπάρξει ποτέ αλλά λατρεύω το τραγούδι του Andrew Lambrou», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Δεν έχουμε μούτρα αλήθεια! Δεν μπορεί και εσείς να μην παραξενευτήκατε γιατί νιώσαμε και την αμηχανία σας. Το χειριστήκατε βέβαια με ψυχραιμία και χιούμορ, «thank you, next». Εντάξει, πάμε παρακάτω, τι να πείτε κ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝαταλία Γερμανού: «Ντρέπομαι να σε δω στα μάτια, δεν έχω μούτρα»
«Δεν είμαι μέλος της επιτροπής στην Eurovision, δεν ήμουν και δεν έχω υπάρξει ποτέ»
Διαβάστε το στο news.gr