Eurovision 2023 – Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ανακατεύτηκε το όνομα μου για το 4αρι στην Κύπρο»
14:00 - 14/05/2023
Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του τελικού της Eurovision 2023, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Δύο […]
The post Eurovision 2023 – Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ανακατεύτηκε το όνομα μου για το 4αρι στην Κύπρο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Eurovision 2023 – Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ανακατεύτηκε το όνομα μου για το 4αρι στην Κύπρο»
Στη βαθμολογία που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην κυπριακή αποστολή, αναφέρθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος που μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Δύο στη μία» για την Eurovision 2023.Στη βαθμολογία που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην κυπριακή αποστολή, αναφέρθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος που μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Δύο στη μία» για την Eurovision 2023.O Φώτης Σεργουλόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ το 12αρι μου θα το έδινα ίσως στη Φινλανδία. Μου άρεσε πολύ αυτός και έτσι όπως τον είδα αλλά… τι σημασία […]
Διαβάστε το στο thecaller.grEurovision 2023: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απαντά για τους 4 βαθμούς στην Κύπρο – «Επειδή ανακατεύτηκε το όνομα μου…»
Στην εκπομπή «Δύο στη 1» μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με αφορμή τα αποτελέσματα της Eurovision 2023
To άρθρο Eurovision 2023: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απαντά για τους 4 βαθμούς στην Κύπρο – «Επειδή ανακατεύτηκε το όνομα μου…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr