Σοφία Φιλιππίδου: Ήθελα να γράφω και να παίζω δικά μου έργα, η αποτυχία ήταν μεγάλη απογοήτευση

19:36 - 13/05/2023

Η Σοφία Φιλιππίδου μετά την μεγάλη απουσία της από την τηλεόραση κι εξήγησε γιατί συνέχισε την πορεία της μόνο στο θέατρο. Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν καλεσμένη η Σοφία Φιλιππίδου και μίλησε για το δικό της «Μαγαζάκι της τέχνης», όπου δημιουργεί από μια μικρή θεατρική παράσταση μέχρι μια περίτεχνη κατασκευή. Η ηθοποιός απουσιάζει από την τηλεόραση, αρκετά χρόνια, από επιλογή. Αυτό το αποφάσισε όταν έφερε ένα δικό της σενάριο σε τηλεοπτική σειρά, που όμως δεν πήγε καλά. Τότε ένιωσε απογοήτευση την οποία μετέτρεψε σε δημιουργία στη θεατρική σκηνή: «Όταν απέτυχα να γράφω και να παίζω τα δικά μου έργα, απελπίστηκα, ήταν μεγάλη απογοήτευση. Εγώ πίστευα ότι γράφω καλά – ακόμα το πιστε

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Φιλιππίδου: Ήθελα να γράφω και να παίζω δικά μου έργα, η αποτυχία ήταν μεγάλη απογοήτευση

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν καλεσμένη η Σοφία Φιλιππίδου και μίλησε για το δικό της «Μαγαζάκι της τέχνης», όπου δημιουργεί από μια μικρή θεατρική παράσταση μέχρι μια περίτεχνη κατασκευή. Η ηθοποιός απουσιάζει από την τηλεόραση, αρκετά χρόνια, από επιλογή. Αυτό το αποφάσισε όταν έφερε ένα δικό της σενάριο σε τηλεοπτική σειρά, που όμως δεν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά