Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν μου αρέσουν οι φελλοί στην τηλεόραση»

14:26 - 13/05/2023

Ο Γιώργος Τσαλίκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και την δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα το πρωινό του Σαββάτου. […] The post Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν μου αρέσουν οι φελλοί στην τηλεόραση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν μου αρέσουν οι "φελλοί" στην τηλεόραση»

«Δεν αναφέρομαι κάπου συγκεκριμένα αν και εγώ έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου» δήλωσε - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τσαλίκης: «Δεν μου αρέσουν οι φελλοί στην τηλεόραση»

Ο Γιώργος Τσαλίκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και την δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα το πρωινό του Σαββάτου. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται για να επανέλθει στη μικρή μας οθόνη καθώς και τους… τηλεοπτικούς φελλούς! Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πρώτα από όλα να σας πω πως δεν βγαίνω πια συχνά στην τηλεόραση και με πετυχαίνετε τώρα μετά από μια συνέντευξη που έδωσα στον Γιώργο Λιάγκα. Ο Γιώργος είναι φίλος, τον εκτιμώ, τον γουστάρω, διαφωνώ μαζί του πολλές φορές αλλά είναι από τους ανθρώπους που μου αρέσει να διαφωνώ. Έχει άποψη και μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχου

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν μου αρέσουν οι "φελλοί" στην τηλεόραση»

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend».

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν μου αρέσουν οι φελλοί στην τηλεόραση»

Τι είπε για το αν θα τον δούμε να παρουσιάζει κάποια τηλεοπτική εκπομπή

Διαβάστε το στο news.gr

Κόλαφος ο Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν μου αρέσουν οι φελλοί στην τηλεόραση»

«Δεν σημαίνει ότι επειδή βλέπεις μια εκπομπή, εκτιμάς και αυτόν που την παρουσιάζει»

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»