Αχιλλέας Μπέος για Κύπελλο Ελλάδας: «Δεν θα παραστώ στον τελικό, ξεχάστε το κινητό μου για προσκλήσεις»
17:40 - 12/05/2023
Με νέα ανατροπή δεδομένων, ο τελικός στο Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 24 Μαΐου, εκτός νέου απροόπτου και ο Αχιλλέας Μπέος σχολίασε το γεγονός και στα social media. Ως δήμαρχος Βόλου, ο Μπέος συμφώνησε με την ΕΠΟ για το Πανθεσσαλικό στάδιο, αλλά σε ανάρτησή του στα social media, ξεκαθάρισε ... Περισσότερα
To άρθρο Αχιλλέας Μπέος για Κύπελλο Ελλάδας: «Δεν θα παραστώ στον τελικό, ξεχάστε το κινητό μου για προσκλήσεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αχιλλέας Μπέος για Κύπελλο Ελλάδας: «Δεν θα παραστώ στον τελικό, ξεχάστε το κινητό μου για προσκλήσεις»
Με νέα ανατροπή δεδομένων, ο τελικός στο Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 24 Μαΐου, εκτός νέου απροόπτου και ο Αχιλλέας Μπέος σχολίασε το γεγονός και στα social media. Ως δήμαρχος Βόλου, ο Μπέος συμφώνησε με την ΕΠΟ για το Πανθεσσαλικό στάδιο, αλλά σε ανάρτησή του στα social media, ξεκαθάρισε ότι δεν θα βρεθεί […]
The post Αχιλλέας Μπέος για Κύπελλο Ελλάδας: «Δεν θα παραστώ στον τελικό, ξεχάστε το κινητό μου για προσκλήσεις» appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
Διαβάστε το στο lamianow.gr