Ντάνι Άλβες: Σοκάρει η 23χρονη που τον κατήγγειλε - «Με χτύπησε και μου έλεγε ότι είμαι το που@@@@κι του»

14:16 - 12/05/2023

Στη δημοσιότητα ήρθαν σοκαριστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση της 23χρονης γυναίκας, που κατηγορεί τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση. Εν αναμονή της δίκης του, σχετικά με τις κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει από τον Ιανουάριο, ο Ντάνι Αλβες, παραμένει φυλακισμένος στο σωφρονιστικό κατάστημα «Brians» της Βαρκελώνης. Ο πρώην διεθνής, Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος εμφανίσθηκε ξανά τον ... Περισσότερα To άρθρο Ντάνι Άλβες: Σοκάρει η 23χρονη που τον κατήγγειλε - «Με χτύπησε και μου έλεγε ότι είμαι το που@@@@κι του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει η κοπέλα που κατήγγειλε τον Άλβες: «Με χτύπησε και μου έλεγε ότι είμαι το που@@@@κι του»

Απίστευτα τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με την κατάθεση της 23χρονης που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση.

Διαβάστε το στο in.gr

Συγκλονίζει η κοπέλα που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες: «Με χτύπησε και μου έλεγε ότι είμαι το που@@@@κι του»

Προκαλούν σοκ αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με την κατάθεση της κοπέλας που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση σε βάρος της.Προκαλούν σοκ αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με την κατάθεση της κοπέλας που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση σε βάρος της.Μπορεί ο Βραζιλιάνος να υποστήριξε τις προηγούμενες ημέρες πως υπήρξε συναίνεση της 23χρονης στην πράξη η ίδια όμως τον διαψεύδει κατηγορηματικά. Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή, «El programa de Ana Rosa» […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σοκάρει η κοπέλα που κατήγγειλε τον Άλβες: «Με χτύπησε και μου έλεγε ότι είμαι το που@@@@κι του»

Απίστευτα τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με την κατάθεση της 23χρονης που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αντώνης Ρέμος: Γράφουν ποιος θα πει τη μεγαλύτερη κακία για να αποκτήσει τα πιο πολλά likes και σχόλια

Ορφέας Αυγουστίδης: Έχω βάλει ειδοποίηση στο κινητό να μην ξεπερνώ τα 15 λεπτά στα social media

«Πολικές» θερμοκρασίες, χιόνια και παγετός την Κυριακή - Εννέα μποφόρ σαρώνουν το Αιγαίο

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2573: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Βαθμολογία Super League: Τεράστια γκέλα για τον Άρη, ανάσα η Λαμία

Που θα ψηφίσει ο Αλέξης Τσίπρας για το νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ - Στις 8 το πρωί ανοίγουν οι κάλπες