Ντέπυ Γκολεμά σε Γιώργο Λιάγκα: «Εχω ένα πιατάκι στα χέρια μου είναι για σαρδελίτσες, μια και περιμένω πολύ ώρα»
12:50 - 12/05/2023
Σύνδεση με την Ντέπυ Γκολεμά έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, ώστε να μιλήσουν για το θέμα του Γιάννη Λάτσιου. Όμως, φαίνεται […]
The post Ντέπυ Γκολεμά σε Γιώργο Λιάγκα: «Εχω ένα πιατάκι στα χέρια μου είναι για σαρδελίτσες, μια και περιμένω πολύ ώρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντέπυ Γκολεμά σε Γιώργο Λιάγκα: «Εχω ένα πιατάκι στα χέρια μου είναι για σαρδελίτσες, μια και περιμένω πολύ ώρα θα μπορέσεις να μου βάλεις;»
Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε με την Ντέπυ Γκολεμά για το θέμα του Γιάννη Λάτσιου. Όμως, φαίνεται πως η γνωστή τηλεκριτικός περίμενε αρκετή ώρα στη σύνδεση, βλέποντας την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να μαγειρεύει σαρδέλες. Έτσι αιφνιδίασε τον παρουσιαστή…
Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε με την Ντέπυ Γκολεμά για το θέμα του Γιάννη Λάτσιου. Όμως, φαίνεται πως η γνωστή τηλεκριτικός περίμενε αρκετή ώρα στη σύνδεση, βλέποντας την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να μαγειρεύει σαρδέλες. Έτσι αιφνιδίασε τον παρουσιαστή… «Γιώργο μου επιτρέπεις να κάνω μια παρένθεση πριν μιλήσουμε για το OPEN, έχω ένα πιατάκι στα χέρια μου είναι […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr