Μαρίνα Βερνίκου για Victor Vernicos: «Δεν ξέρω τι έφταιξε, θέλουν προσοχή τα σχόλια που λέγονται»

11:38 - 12/05/2023

Η Μαρίνα Βερνίκου μίλησε στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα μετά τον αποκλεισμό της ελληνικής συμμετοχής To άρθρο Μαρίνα Βερνίκου για Victor Vernicos: «Δεν ξέρω τι έφταιξε, θέλουν προσοχή τα σχόλια που λέγονται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνα Βερνίκου για Victor Vernicos: Δεν ξέρω τι έφταιξε, θέλουν προσοχή τα σχόλια που λέγονται

Πώς σχολίασε τον αποκλεισμό του ανιψιού της στον τελικό της διοργάνωσης

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαρίνα Βερνίκου για Victor Vernicos: «Δεν ξέρω τι έφταιξε, θέλουν προσοχή τα σχόλια που λέγονται…»

«Προφανώς δεν άρεσε το τραγούδι πολύ»

Διαβάστε το στο in.gr

Μαρίνα Βερνίκου για Victor Vernicos: «Δεν ξέρω τι έφταιξε, θέλουν προσοχή τα σχόλια που λέγονται»

Η Μαρίνα Βερνίκου που είναι θεία του Victor Vernicos μίλησε στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα μετά τον αποκλεισμό της ελληνικής συμμετοχής με το τραγούδι What the Say που ερμήνευσε στη σκηνή ο ανιψιός της. Η θεία του 16χρονου καλλιτέχνη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ΑΝΤ1: «Ο Βίκτωρας έπαιζε πιάνο από όταν ήταν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας