Μπόνο από εστιατόριο στη Νάπολη: «Αλλεργία έχω μόνο στη Γιουβέντους»

19:38 - 11/05/2023

Ο Ιρλανδός ροκ σταρ είναι στη Νάπολη για να τραγουδήσει και φόρεσε και κασκόλ της ομάδας της πόλης που κέρδισε φέτος το πρωτάθλημα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έσταξε... φαρμάκι ο Μπόνο από τη Νάπολη: «Αλλεργία έχω μόνο στη Γιουβέντους»

Ο τραγουδιστής των U2, Μπόνο, βρέθηκε στη Νάπολη και εξέφρασε με ένα… φαρμακερό σχόλιο την αντιπάθειά του προς τη Γιουβέντους. Ο Μπόνο βρίσκεται στη Νάπολη, στο πλαίσιο ενός μουσικού tour με τους U2, σε μια περίοδο που στην πόλη που επικρατεί ενθουσιασμός, λόγω της κατάκτησης της Serie A από τη Νάπολι. Ο Ιρλανδός φωτογραφήθηκε με ... Περισσότερα To άρθρο Έσταξε... φαρμάκι ο Μπόνο από τη Νάπολη: «Αλλεργία έχω μόνο στη Γιουβέντους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

ΕΕ και ΝΑΤΟ στο πλευρό Φινλανδίας και Εσθονίας για τη «δολιοφθορά» στο καλώδιο Estilink 2

Βρέθηκε ομαδικός τάφος με γυναίκες και παιδιά κουρδικής καταγωγής στο Ιράκ – Ήταν θύματα του Σαντάμ Χουσεΐν

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις κρατουμένων στις φυλακές Αγιάς Χανίων - Τι απαντούν οι σωφρονιστικοί

Αγόρασε αποθήκη με 500 δολλάρια και έγινε εκατομμυριούχος

Θρίλερ με τη συντριβή του αεροσκάφους στο Καζακστάν: Εσείς το ρίξατε, παραδεχτείτε το, λένε οι Αζέροι - Εικασίες, επιμένουν οι Ρώσοι

Γιατί προκλήθηκε το μποτιλιάρισμα 15 χιλιομέτρων στο Περτούλι - Οι βλάβες στα αυτοκίνητα