Τσιτσιπάς: «Θα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς, όλοι το θέλουν» (vids)
14:32 - 11/05/2023
Στην κάμερα της ATP μίλησε λίγο πριν το αγωνιστικό του ντεμπούτο για φέτος στη Ρώμη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αναφερόμενος τόσο σε μία επικείμενη αναμέτρηση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όσο και για την Ιταλία πιο γενικά, αλλά και την καθημερινότητά του. Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας είπε πως είναι απαραίτητο για όλους να μην κάθε μέρα τα […]
The post Τσιτσιπάς: «Θα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς, όλοι το θέλουν» (vids) appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς: «Θέλω να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη συμμετοχή του στο Rome Masters και εξέφρασε την επιθυμία του να αντιμετωπίσει ξανά τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Διαβάστε το στο in.grΤσιτσιπάς: «Υπάρχουν στιγμές που η ρουτίνα σε μπουχτίζει, θέλω να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς, όλοι το θέλουν» (vids)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην ATP λίγες ημέρες πριν το Rome Masters και δεν έκρυψε πως υπάρχουν στιγμές που η ρουτίνα σε μπουχτίζει. Όσον αφορά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, επισήμανε πως θέλει να αντιμετωπίσει τον Σέρβο.
Διαβάστε το στο GazzettaΤσιτσιπάς: «Θέλω να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη συμμετοχή του στο Rome Masters και εξέφρασε την επιθυμία του να αντιμετωπίσει ξανά τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Διαβάστε το στο to10.gr