Τσιτσιπάς: «Θα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς, όλοι το θέλουν» (vids)

14:32 - 11/05/2023

Στην κάμερα της ATP μίλησε λίγο πριν το αγωνιστικό του ντεμπούτο για φέτος στη Ρώμη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αναφερόμενος τόσο σε μία επικείμενη αναμέτρηση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όσο και για την Ιταλία πιο γενικά, αλλά και την καθημερινότητά του. Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας είπε πως είναι απαραίτητο για όλους να μην κάθε μέρα τα […] The post Τσιτσιπάς: «Θα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς, όλοι το θέλουν» (vids) appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: «Θέλω να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη συμμετοχή του στο Rome Masters και εξέφρασε την επιθυμία του να αντιμετωπίσει ξανά τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Διαβάστε το στο in.gr

Τσιτσιπάς: «Υπάρχουν στιγμές που η ρουτίνα σε μπουχτίζει, θέλω να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς, όλοι το θέλουν» (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην ATP λίγες ημέρες πριν το Rome Masters και δεν έκρυψε πως υπάρχουν στιγμές που η ρουτίνα σε μπουχτίζει. Όσον αφορά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, επισήμανε πως θέλει να αντιμετωπίσει τον Σέρβο.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Τσιτσιπάς: «Θέλω να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη συμμετοχή του στο Rome Masters και εξέφρασε την επιθυμία του να αντιμετωπίσει ξανά τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι