Εκλογές στην Τουρκία: Αποσύρεται ο Ιντζέ – Οι απειλές για «ροζ βίντεο»

14:18 - 11/05/2023

Την απόσυρσή του από την κούρσα των εκλογών για την προεδρία της Τουρκίας ανακοίνωσε ο Μουχαρέμ Ιντζέ, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα (11.5.2023), μόλις 3 ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στη γειτονική χώρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκλογές στην Τουρκία: Αποσύρθηκε ο Μουχαρέμ Ιντζέ

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Εκλογές στην Τουρκία: Η απόσυρση Ιντζέ στο παρά πέντε και οι αιχμές για ρωσικό δάκτυλο [Βίντεο]

Πολιτική «βόμβα» έριξε ο Μουχαρέμ Ιντζέ ελάχιστα 24ωρα πριν τις εκλογές στην Τουρκία. «Αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Αυτό το κάνω για την πατρίδα μου», είπε ο ηγέτης του κόμματος «Πατρίδα». Ο επικεφαλής του κόμματος Memleket (Πατρίδα), που στις τελευταίες δημοσκοπήσεις εξασφάλιζε 2% έως 4% των ψήφων, απέσυρε χθες την υποψηφιότητά του για την προεδρία, έχοντας […] Το άρθρο Εκλογές στην Τουρκία: Η απόσυρση Ιντζέ στο παρά πέντε και οι αιχμές για ρωσικό δάκτυλο [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Εκλογές στην Τουρκία: Ραγδαίες εξελίξεις στην Άγκυρα – Αποσύρεται ο Ιντζέ; – Φήμες για βίντεο με προσωπικές στιγμές

Εξελίξεις που μπορεί να αλλάξουν άρδην το σκηνικό στις εκλογές της Τουρκίας συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Άγκυρα. Ένας από τους υποψήφιους προέδρους, ο Μουχαρέμ Ιντζέ, ενδέχεται, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, να ανακοινώσει την απόσυρσή του από την προεδρική κούρσα. Αναμένεται η συνέντευξη τύπου του σήμερα στις 14.00. Ο Ιντζέ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις […] The post Εκλογές στην Τουρκία: Ραγδαίες εξελίξεις στην Άγκυρα – Αποσύρεται ο Ιντζέ; – Φήμες για βίντεο με προσωπικές στιγμές appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Τουρκία – Εκλογές: Αποσύρθηκε ο Μουχαρέμ Ιντζέ – Οι φήμες για «ροζ βίντεο»

«Αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Το κάνω για το έθνος μου. Διαφορετικά, θα με κατηγορήσουν όταν χάσουν τις εκλογές»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr

Εκλογές στην Τουρκία: Αποσύρθηκε ο Μουχαρέμ Ιντζέ

Ο υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία Μουαρέμ Ιντζέ ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του, τρεις ημέρες πριν από την ψηφοφορία. «Αποσύρω την υποψηφιότητά μου», δήλωσε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο επικεφαλής του κόμματος Memleket (Πατρίδα), που στις τελευταίες δημοσκοπήσεις εξασφάλιζε 2% έως 4% των ψήφων. Το άρθρο Εκλογές στην Τουρκία: Αποσύρθηκε ο Μουχαρέμ Ιντζέ εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Στην «Axianews»: «Βίοι αντίθετοι» για ΕΤΕ και Alpha Bank

Εκεί ψηλά για σένα...

Η ανατριχιαστική ομιλία του Μπακασέτα που μας χάρισε τη μεγάλη νίκη (video)

ΔΥΠΑ: Ημέρες καριέρας στην Αθήνα με 190 επιχειρήσεις και 6.000 θέσεις εργασίας

Φάμελλος: Δεν πάει άλλο ο κατήφορος στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούν τα θέματα να λύνονται με εξώδικα

Ανδρουλάκης: Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα μαζί