Κατερίνα Στανίση: Στη Eurovision θα πάω με 3 λουλουδούδες και πιάτα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στανίση: «Αν πάω στη Eurovision, θα πάρω λουλουδούδες και πιάτα μαζί μου, αλλιώς τι να πάω να κάνω;» (vid)
Η τραγουδίστρια είπε πως ο μοναδικός τρόπος για να πάει στην Eurovision, θα ήταν όπως μόνο οι Έλληνες ξέρουν.
Διαβάστε το στο GazzettaΚατερίνα Στανίση: Άμα πάω στην Eurovision, θα πάρω τρεις λουλουδούδες και πιάτα
Η Κατερίνα Στανίση έδωσε συνέντευξη με αφορμή το νέο της τραγούδι και μεταξύ άλλων απάντησε στην ερώτηση γιατί δεν έχει πάει στην Eurovision, με την ίδια να τονίζει πως θα έπαιρνε μαζί της στοίβες από λουλούδια και πιάτα που πετούν στα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης. «Εγώ; Εγώ παιδιά μου άμα θα πάω στην Eurovision θα πάρω τρεις λουλουδούδες και πιάτα, γιατί τα πιάτα τα έχουμε μόνο εμείς οι Έλληνες.. Θα κάνει πάταγο. Έτσι για πάω, αλλιώς τι να πάω να κάνω;», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Επίσης, για τα τραγούδια που ξεχώρισε στο φετινό διαγωνισμό που διεξάγεται στο Λίβερπουλ, είπε πως «ξεχώρισα αυτό που λέει “τσα – τσα -τσα”. Η Eurovision γι’ αυτό είναι, για
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατερίνα Στανίση: «Θα πάω στη Eurovision, θα πάρω μαζί μου τρεις λουλουδούδες και πιάτα»
Κατερίνα Στανίση: «Έτσι, ναι θα πάω, αλλιώς τι να πάω να κάνω;» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια
Διαβάστε το στο pagenews.grΚατερίνα Στανίση: «Θα πάω στην Eurovision μόνο εάν…»
Στα παρασκήνια του J2US συνάντησε η κάμερα του Ηappy Day την Κατερίνα Στανίση. Η αγαπημένη τραγουδίστρια φέτος συμμετέχει στο φαντασμαγορικό σόου του Alpha. Το βράδυ της Παρασκευής μάλιστα θα τη δούμε στο live του σόου που θα είναι αφιερωμένο στην Εurovision. Το J2US φέρνει τη Eurovision μία μέρα νωρίτερα,, καθώς στη σκηνή του φαντασμαγορικού σόου θα ακουστούν τα πιο αγαπημένα τραγούδια […]
The post Κατερίνα Στανίση: «Θα πάω στην Eurovision μόνο εάν…» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr