Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που σταμάτησα να το κάνω κι αποχώρησα»

14:00 - 11/05/2023

Για το λόγο που αποχώρησε από την παρουσίαση της Eurovision απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον αέρα της εκπομπής «Πρωίαν σε […] The post Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που σταμάτησα να το κάνω κι αποχώρησα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που σταμάτησα να το κάνω κι αποχώρησα»

Για το λόγο που αποχώρησε από την παρουσίαση της Eurovision απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον αέρα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».Για το λόγο που αποχώρησε από την παρουσίαση της Eurovision απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον αέρα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».«Δεν ζήλεψα, χαίρομαι που έχει πάει η Τζένη εκεί, η χαρά της μου θύμισε τη χαρά που είχα εγώ. Νομίζω ότι ένας λόγος που σταμάτησα να το κάνω είναι γιατί μου έφυγε η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λίγο πριν τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2023, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που σταμάτησα να το κάνω κι αποχώρησα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Ειδικά πέρυσι ήταν πολύ οδυνηρό, πολύ δύσκολο»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»