Survivor All Star: Ο Γκότσης ξεμπροστιάζει για πρώτη φορά τους πρώην συμπαίκτες του

11:38 - 11/05/2023

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 11/5 ο Ηλίας Γκότσης. Ο πρώην παίκτης του Survivor all star παραχώρησε στην Φαίη Σκορδά μια αποκαλυπτική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και αποκάλυψε τα πάντα για το ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, αποκάλυψε και τον παίκτη που έγραψε την περιβόητη λίστα με τα φαγητά κι […] Το άρθρο Survivor All Star: Ο Γκότσης ξεμπροστιάζει για πρώτη φορά τους πρώην συμπαίκτες του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε για πρώτη φορά ποιος έγραψε το επίμαχο χαρτάκι

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ απέναντι από τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένος ο Ηλίας Γκότσης το πρωί της Πέμπτης (11/05). Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star ο οποίος αποβλήθηκε από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ καθώς παραβίασε κανόνες του παιχνιδιού, ρωτήθηκε για το επίμαχο χαρτάκι που του στοίχησε την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο. Ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος μέχρι τώρα είχε αποφύγει να απαντήσει ποιος έγραψε τελικά τη «λίστα με τα ψώνια», αποκάλυψε για πρώτη φορά το όνομά του… συντάκτη. «Στην αρχή τα συναισθήματα ήταν έντονα μέσα μου, είχα πικρία που έφυγα έτσι από το παιχνίδι. Μιλήσαμε με την Εύη Σαλταφερίδου. Η σχέση μας επηρεάστηκε γιατί όταν βγήκα, είδα κάποια πράγ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Πρέβεζα: Κριάρι σκότωσε 85χρονο, χτυπώντας τον με τα κέρατά του

Πολωνία: Ενεργοποίησε αεροσκάφη μετά τα ρωσικά πλήγματα στην Ουκρανία

Ηράκλειο: Ληστής μπούκαρε σε φαρμακείο με μαχαίρι – Τον κυνήγησαν με σκαμπό [βίντεο]

Τάκης Ζαχαράτος: Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή – «Το παιδί μου είναι αυτό! Είμαι…»

Ποια είναι η γαλαζοαίματη Μαρία Ολυμπία Ντε Γκρες;

Κίνηση τώρα: Απέραντο πάρκινγκ η Αττική – Ποιους δρόμους να αποφύγετε