Γιώργος Παπαδάκης: Κόκαλο ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ΑΝΤ1 με την αποκάλυψη για το debate

10:46 - 11/05/2023

Στο «Πρωινό» βγήκε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης, προκειμένου να κάνει μια μίνι ανάλυση του χθεσινού debate των πολιτικών αρχηγών. Ο […] The post Γιώργος Παπαδάκης: Κόκαλο ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ΑΝΤ1 με την αποκάλυψη για το debate appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπαδάκης: «Άφωνος» ο Γιώργος Λιάγκας με την αποκάλυψη για το debate – «Ξέρεις πόσες φορές μας έκαναν… σουτ;»

Ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε στο «Πρωινό» προκειμένου να κάνει μια μίνι ανάλυση του χθεσινού debate των πολιτικών αρχηγών. Ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε στο «Πρωινό» προκειμένου να κάνει μια μίνι ανάλυση του χθεσινού debate των πολιτικών αρχηγών. Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, έμεινε άφωνος όταν ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» αποκάλυψε πως αρκετές φορές οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες έλεγαν στους δημοσιογράφους – εκπροσώπους των καναλιών να σωπάσουν. «Πώς κρατήθηκες και δεν τον ρώτησες», […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Παπαδάκης: "Κόκαλο" ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ΑΝΤ1 με την αποκάλυψη για το debate

«Ξέρεις πόσες φορές μας είπαν να σωπάσουμε;»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»