Γιώργος Παπαδάκης για το debate: «Μετάνιωσα που πήγα, ήταν μία ανούσια διαδικασία για μένα»

10:40 - 11/05/2023

Ο Γιώργος Παπαδάκης, μετά το τέλος της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε στο «Πρωινό» για τις εντυπώσεις To άρθρο Γιώργος Παπαδάκης για το debate: «Μετάνιωσα που πήγα, ήταν μία ανούσια διαδικασία για μένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπαδάκης για το debate: «Μετάνιωσα που πήγα, ήταν μία ανούσια διαδικασία για μένα»

«Μετάνιωσα που πήγα. Ήταν μία ανούσια διαδικασία για μένα. Με ρωτάει ο κόσμος γιατί πήγα, όταν μου προτάθηκε, η αρχική απάντησή μου ήταν αρνητική.»

Διαβάστε το στο in.gr

Γιώργος Παπαδάκης για ντιμπέιτ: «Μετάνιωσα που πήγα, ήταν μια ανούσια διαδικασία

«Αυτό δεν ήταν τηλεοπτικό προϊόν. Οι άνθρωποι που αποφάσισαν για εμάς και το τι θα κάνουμε, δεν έχουν καμία σχέση…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Στο «Πρωινό» βγήκε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης, προκειμένου να κάνει μια μίνι ανάλυση του χθεσινού debate των πολιτικών αρχηγών. Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, έμεινε άφωνος όταν ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» αποκάλυψε πως αρκετές φορές οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες έλεγαν στους δημοσιογράφους – εκπροσώπους των καναλιών να σωπάσουν. «Πώς κρατήθηκες και δεν τον […] Το άρθρο Γιώργος Παπαδάκης για το debate: «Μετάνιωσα που πήγα, ήταν μία ανούσια διαδικασία για μένα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Στο «Πρωινό» βγήκε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης, προκειμένου να κάνει μια μίνι ανάλυση του χθεσινού debate των πολιτικών αρχηγών. Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, έμεινε άφωνος όταν ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» αποκάλυψε πως αρκετές φορές οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες έλεγαν στους δημοσιογράφους – εκπροσώπους των καναλιών να σωπάσουν. «Πώς κρατήθηκες και δεν τον […] The post Γιώργος Παπαδάκης για το debate: «Μετάνιωσα που πήγα, ήταν μία ανούσια διαδικασία για μένα» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Γιώργος Παπαδάκης για debate: Μας έκαναν “σουτ” – Ανούσια διαδικασία, βαρέθηκα

«Αυτό δεν ήταν τηλεοπτικό προϊόν. Αυτοί που αποφάσισαν για εμάς τι θα κάνουμε, δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση»

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»