Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: «Μου είπε ότι δεν πιστεύει πως πρέπει να το ζήσει όλο αυτό, είναι πληγωμένη»
09:20 - 11/05/2023
Την επικοινωνία που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης
To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: «Μου είπε ότι δεν πιστεύει πως πρέπει να το ζήσει όλο αυτό, είναι πληγωμένη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μίλησα με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ήταν στεναχωρημένη και απογοητευμένη»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτη μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα το μεσημέρι της Τετάρτης 10/5 κατά την οποία αναφέρθηκε στους λόγους που τους οδήγησαν στις δικαστικές αίθουσες. «Επειδή έτυχε και μίλησα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΤσιμτσιλή για Χρηστίδου: Μου λέει, «δεν το πιστεύω ότι πρέπει να ζήσω όλο αυτό, τι θα πω στα παιδιά»
Την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη στο Πρωινό.Την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη στο Πρωινό.Η Σταματίνα στον αέρα της εκπομπής, Happy Day ανέφερε: «Επειδή έτυχε και μίλησα μαζί της, είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, αιφνιδιασμένη και πληγωμένη ως μητέρα. Της είπα να δει το θέμα αν θέλει να πούμε κάτι επιπλέον […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: «Μίλησα με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ήταν στεναχωρημένη και απογοητευμένη»
Την διαμάχη της Σίσσυς Χρησίδου με τον πρώην σύζυγο της, Θοδωρή Μαραντίνη σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την πρωινή της […]
The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μίλησα με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ήταν στεναχωρημένη και απογοητευμένη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: «Μίλησα με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ήταν στεναχωρημένη και απογοητευμένη»
Την διαμάχη της Σίσσυς Χρησίδου με τον πρώην σύζυγο της, Θοδωρή Μαραντίνη σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.
Διαβάστε το στο neolaia.gr