Debate: Ο Γιώργος Παπαδάκης σε επική αντίδραση: «Υποκλοπή θεωρείται αυτό»

23:22 - 10/05/2023

Στην πέμπτη ενότητα του debate των πολιτικών αρχηγών είχε την ευκαιρία, το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιώργος Παπαδάκης να θέσει […] The post Debate: Ο Γιώργος Παπαδάκης σε επική αντίδραση: «Υποκλοπή θεωρείται αυτό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Debate: Επική ατάκα από τον Γιώργο Παπαδάκη – «Υποκλοπή θεωρείται αυτό»

Μια… επική ατάκα στο στούντιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ  ακούστηκε από τον Γιώργο Παπαδάκη, όταν υπέβαλε ερώτηση στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.Μια… επική ατάκα στο στούντιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ  ακούστηκε από τον Γιώργο Παπαδάκη, όταν υπέβαλε ερώτηση στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.«Κύριε πρόεδρε είναι γεγονός ότι οι λογαριασμοί του ρεύματος αλλά και οι υψηλές τιμές στα καύσιμα και στο πετρέλαιο θέρμανσης έχουν επιφέρει ένα σημαντικό πλήγμα στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς και τις επιχειρήσεις. Στο προεκλογικό […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»