Κυριάκος Βελόπουλος: Ο ψευτοπροοδευτισμός με βρίσκει απέναντι

22:56 - 10/05/2023

Ερώτηση στον Κυριάκο Βελόπουλο στην ενότητα «Υγεία-Παιδεία-Κοινωνικό Κράτος» έκανε ο Αντώνης Σρόιτερ στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο κατά την διάρκεια του ντιμπέιτ. «Δεν κάνατε το εμβόλιο γιατί κανένας δεν μπορεί να παρεμβαίνει στο σώμα, αλλά γιατί όχι στην αλλαγή φύλου και στους γάμους ομόφυλων. Γιατί αυτοί δεν μπορούν να ορίζουν το σώμα τους;» ρώτησε ο δημοσιογράφος του Alpha. Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εγώ είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, θα μου επιτρέψετε να έχω τις απόψεις μου. Αυτή είναι η άποψή μου. Υποχρεωτικότήτα στο εμβόλιο δεν δέχομαι. Είναι δικό μου το σώμα, το κάνω ό,τι θέλω εγώ. Είναι ό,τι χειρότερο για τη Δημοκρατία. Όποιος ήθελε το έκανε. Γ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυριάκος Βελόπουλος: Το τρολάρισμα στο Twitter με τις φωτογραφίες της «γκέισας Παναγίας» στο debate

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, ήταν ένας από τους πολιτικούς αρχηγούς που συμμετείχε στο debate το βράδυ της Τετάρτης. Κατά τη διάρκεια του debate ο Κυριάκος Βελόπουλος παρουσίασε δύο εικόνες που ανέφερε ότι παρουσιάζονται στο βιβλίο της Γ΄ δημοτικού και δείχνουν την Παναγία ως Ινδιάνα και γκέισα, χαρακτηρίζοντάς τις «πρόστυχες». Οι φωτογραφίες σχολιάστηκαν […] The post Κυριάκος Βελόπουλος: Το τρολάρισμα στο Twitter με τις φωτογραφίες της «γκέισας Παναγίας» στο debate appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Μια γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε έναν 52χρονο για βιασμό

Έτοιμο συμβόλαιο για Τάις ο Γιαννακόπουλος – Κρίσιμα 24ωρα στον Παναθηναϊκό!

Η αμερικανική πρεσβεία στη Βηρυτό ελπίζει ότι η νέα κυβέρνηση θα προχωρήσει στην υλοποίηση μεταρρυθμίσεων

Λίβανος: Στην εφαρμογή οικονομικών μεταρρυθμίσεων θα προχωρήσει η κυβέρνηση δήλωσε ο νέος πρωθυπουργός Σαλάμ

Φωτιά σε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Κηφισού

Μάλι: Περισσότεροι από 50 νεκροί σε ενέδρα ενόπλων στα βορειοανατολικά της χώρας